PNL a decis să ignore răutățile din campanie! „Când bagi în seamă un bou riști să se creadă taur”

modelmic

 

Marcel Vela este pus pe fapte mari în ceea ce privește campania electorală care stă să înceapă. Întrebat cum are de gând să gestioneze atacurile din partea concurenței, co-președintele PNL susține că politica liberalilor este aceea a eleganței.

 

Subiectul a fost pus în discuție în condițiile în care partidele politice se pregătesc intens de campania premergătoare alegerilor locale, aruncând încă de pe acum tot felul de săgeți mai mult sau mai puțin elegante. Marcel Vela susține că liberalii vor acționa în funcție de modul în care vor fi atacați, dar o vor face mereu cu decență și diplomație.

„Depinde de atac cum vom reacționa, există o zicală veche că atunci când bagi în seamă un bou riști ca acesta să se creadă taur. Evident că în unele localități probabil vor fi atacuri, chiar sub centură dar noi încercăm cât de mult putem să le răspundem elegant”, explică liberalul Vela.

Caraș-Severin va deveni o Elveție românească?

Întrebat de modul în care liberalii și-au organizat campania, Vela susține că PNL vrea o campanie curată, în care atenția să nu fie îndreptată către candidat, ci către planurile pe care acesta le are pentru comunitate.

„Avem un proiect prin care să facem județul un fel de Elveție a României, o zonă pitorească a Banatului care să fie un magnet pentru turiști. Caraș-Severin are acest potențial și spre el trebuie să ne îndreptăm atenția

Dorim să avem o campanie curată, să vorbim despre proiectele din fiecare localitate, nu despre candidați. O campanie în care să vorbim despre viziunea noastră de modernizare a județului”, a adăugat co-președintele PNL.

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Anghelus

  Deci domnule Vela, n-ar trebui sa te mai băgam in seama, ca ți-e poate îți cresc aripi sau elice ! Așa-i domnule drona ? Ce fata de nevinovat are ! Ferească-ne Dumnezeu de Vela si Taietelu ! Ptiu… Piei Drace !

 2. Arogantu

  Eleganta..pentru cine..ai facut trocul cu PSD-ul…in tot judetul.
  Trioul Moceoalca-Vela – Frunzaverde.
  Vezi ce candidati ai in judet….toti pierdanti..si tu vei pierde baiatule !
  Va bateti joc de noi cei care va dam votul…PNL-isti P..i !

 3. Raspopitu

  Elvetia ..Romaniei ?
  Ai ramas in urma Marcele…vino la noi la Oravita ca noi demult am lasat in urma aceasta tarisoara !
  1.Strand termal…URSU…valoare 800.000 – 1.000 000 euro,fara autorizatie de mediu…..institutile statului inchid ochii ,,de frica cui oare ?,,.
  2.masini pentru familia URSU….valoare 100.000 euro.
  3.spatiu banca URSU…(vizavi de floraria vicesei )
  4. bloc centrala 4 al familiei URSU (cumparat de la Barba albastra..100.000 euro).
  5.cumparare de terenuri agricole (peste 500 hectare ) familia URSU.
  6.Ferma de vaci ,,ecologica,, fara autorizatie de functionare la 500 – 1000 metri de localitate………nici un primar nu a avut acest tupeu….deci se mananca in PSD ,,balega,, ecologic.
  7.Florarie vicesa…construita de la zero in 3-4 luni in paralel cu gardul CFR….era nevoie de material de constructii.
  8.Autoturisme si autocamioane ale doamnei vice 6 bucati.
  9.urmeaza cumpararea strandului CFR de catre doamna vice cu ,, exorbitanta ,, suma de 7000 euro.

  ETC…ETC…ETC………..ETC.

  Toate din Venituri …..salariu de primar de 3000 lei lunar,doamna vicesa 2000 lei.

  ACESTE REALIZARI SAU FACUT IN CEI 3,5 ANI DE MANDAT.
  Asa ca vati trezit prea tarziu….domnilor…ati ramas in urma.

 4. BAZINGA

  Doamne,Dumnezeule!Cetatene Vela,tu te auzi vorbind?Caras-ul–-Elvetia Romaniei,magnet pentru turisti?!?!?Acesta este un adevarat delir!Incredibil,pana unde poate merge fareismul ,ridicolul si prefacatoria umana !Brusc,din patru in patru ani…somnul ratiunii naste(din nou) mostrii!

 5. Annelise

  De ce nu a facut pina in prezent ceva pentru judet ,doar este vicepresedinte PNL la nivel national?Acum ca vin alegerile locale promit ….si ca ne duc pe luna.Este doar pentru el si clica lui.Eu personal NU cred ca poate avea un dialog cu oamenii de rind.Zimbetul ce-l vedem la TV si in poze ascunde multe ilegalitati……

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei