Ploaia, oboseala și posibil viteza, cauzele generatoare a 3 accidente în mai puțin de o oră

1

Ora 17 și 10 minute: accident rutier pe DN 6, la PETROM Mehadia, intre un TIR și un autoturism, cu o persoană încarcerată (aceasta a fost extrasă din autoturism). Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane,  echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, poliție și de la Secția de Drumuri Nasționale.

2

Ora 17 și 58 de minute: Autoturism lovit de tren (ruta Băile Herculane spre Orșova). Intervin militarii Punctului de Lucru Băile Herculane al ISU Semenic, ambulanța și un echipaj al poliției rutiere Caraș-Severin.

3

Ora 18 și 7 minute: Autoturism lovit de tren la Berzovia (trenul Reșița-Timișoara), nu sunt victime. Intervine Serviciul Județean pentru Situații de Urgență Bocșa, ambulanța și un echipaj de poliție.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei