Peste 150 de locuri de muncă disponibile în Caraș-Severin prin AJOFM

a

La nivelul județului Caraș-Severin sunt disponibile din această săptămână 163 de locuri de muncă vacante, oferite prin Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă. Acestea sunt în localitățile: Băile Herculane, Bocșa, Caransebeș și Reșița.

Cele mai multe – 93, sunt oferite pentru municipiul reședință de județ și se adresează persoanelor cu specializare în următoarele meserii: casier, contabil, controlor de calitate, dulgher, electrician, electrician construcții, epurator gaze, faianțar, fierar betonist, inginer construcții civile, inginer constructor construcții civile și industriale, inginer electromecanic, instalator, instalator apă canal, lăcătuș, lăcătuș mecanic, lucrător comercial, lucrător gestionar, maistru mecanic 315508, minier de suprafață, operator oțelărie mașină de turnare, operator sudare țevi și fitinguri, oțelar, recepționer marfă, șofer, strungar, sudor, sudor electric, tehnician, turnător, turnător finisor, vânzător, zidar și zugrav.

În Băile Herculane se caută 4 lucrători comerciali și o femeie de serviciu, iar în Bocșa câte un inginer mecanic, inginer electromecanic, inginer proiectant, electromecanic și un electrician. Municipiul Caransebeș are o ofertă de 60 de confecționer cablaje auto.

Situația detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro la secțiunea dedicata AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de munca, a precizat consilier principal  în cadrul agenției cărășene, Carla Goagă.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei