Personalități liberale în campanie electorală în Moldova Nouă, orașul din Clisura Dunării

1
La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc o întâlnire liberală în orașul Moldova Nouă, unde au participat personalități marcante la nivel județean și național.
„S-au prezentat proiectele de viitor ale județului Caraș-Severin cât și ale orașului Moldova Nouă, precum și asigurări de susținere în accesarea de fonduri europene de către prim-vicepreședintele PNL și europarlamentar, Rareș Bogdan, președintele PNL CS, Ministrul de Interne, Marcel Vela, candidatul PNL la primărie, Ioan Chisăliță și candidatul PNL la Consiliul Județean – Romeo Dunca.
2
„Candidez la funcția de primar la Moldova Nouă, participăm la o campanie atipică, presărată cu tot felul de probleme, victimizări și altfel de tertipuri din partea principalului contracandidat, pentru a obține voturi, care nu reprezintă competența și grija lui față de oraș în condițiile în care a fost la cârma orașului patru ani de zile.
Am condus orașul între anii 2008 și 2012 și pentru ca faptele mele și ale echipei cu care am lucrat sunt binecunoscute, sloganul echipei de campanie și al meu este „Ion Chisăliță- omul faptelor”! Am adus în orașul Moldova Nouă în mandatul meu într-un parteneriat cinstit și foarte corect o companie care a angajat 2400 de concetățeni și cetățeni din Clisura Dunării, este vorba de compania Delhi.
3
În acea perioada am văzut un oraș fericit, tinerii noștri dar și alte categorii de oameni și-au rezolvat existența, familiile s-au întregit, tinerii au venit din străinătate acasă, orașul a prosperat, bugetul primăriei s-a dublat, orașul a înflorit! În mandatul meu am reabilitat spitalul, investiție de două milioane de euro, am refăcut casa de cultură, într-una modernă, pe un proiect foarte eficient am anvelopant 724 de apartamente cu 14 de blocuri, am creat transport public modern, gratuit pentru pensionari și elevi din Moldova Nouă, acestea sunt câteva din faptele noastre”, a spus Ioan Chisăliță.
Marcel Vela, ministrul afacerilor interne și președintele PNL Caraș-Severin a avut o intervenție emoționantă în care a descris aspecte legate de activitatea senatorială, ministerială și cea de lider al organizației județene PNL“ – se precizează în comunicatul organizației PNL Caraș-Severin.
Dan AGACHE
Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei