Percheziţii la sucursalele Omniasig din toată ţara! Mascaţii au descins şi la sediul din Reşiţa

omniasig-mascati-percheziti

49 percheziţii au loc, miercuri, la sucursalele Omniasig din Bucureşti şi din toate judeţele ţării. Potrivit Parchetului General, există suspiciuni de abuz în serviciu şi fals intelectual.

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuază cercetări în 49 de locaţii ale societăţii de asigurare din toată ţara. Sucursala din Reşiţa se numără de asemenea printre cele vizate.
”La desfăşurarea acestor activităţi, procurorii beneficiază de sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară (fiind angrenaţi aproximativ 100 de poliţişti) din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Investigare a Fraudelor, precum şi de suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii.Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică cu privire la actele de urmărire penală ce se efectuează în cauză şi care pot fi date publicităţii raportat la normele procesual-penale”, se arată în comunicatul emis de Parchetul General.

 

Diana Radu

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei