Pe cine va arunca în luptă PSD-ul împotriva lui Ioan Popa pentru Primăria Reșița?

modelmic

Actualul primar al municipiului Reșița, Ioan Popa, anunța încă de anul trecut că intenționează să candideze pentru un nou mandat în fruntea municipiului de pe Bârzava. Cel mai probabil, principalul său oponent va veni din tabăra social-democraților, dar pentru moment conducerea organizației județene a PSD Caraș-Severin nu dorește să facă public numele acestuia.

În cadrul unei conferințe de presă susținută săptămâna aceasta la Reșița de președintele filialei județene, Luminița Jivan, alături de senatorul Ionuț Chisăliță și de președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, s-a afirmat că încă nu a fost decis candidatul social-democraților la Primăria Reșița. Liderii județeni ai PSD-ului au precizat însă că nu exclud posibilitatea de a arunca în luptă pe cineva care s-a menținut mai la marginea vieții politice, „o personalitate de stânga cu șanse reale de a câștiga Primăria municipiului Reșița”.

Unul din numele vehiculate pe la colțuri ca fiind un posibil candidat al PSD-ului la Primăria Reșița, a fost cel al lui Aurel Văduva, actualul manager al societății Aquacaraș. Conducerea organizației județene nu a confirmat însă nici nu a infirmat o posibilă candidatură a acestuia, afirmând că o decizie va fi luată în urma unei analize.

Candidatul va fi stabilit ca în orice organizație normală, mare și organizația Reșița este cea mai mare și mai importantă organizație din cadrul PSD Caraș-Severin, deci acel candidat va fi stabilit în urma unui sondaj. O să vedem. Sunt și colegi care probabil își doresc să candideze. O să analizăm și varianta unui candidat din afara partidului, încă nu am discutat despre asta, dar cu siguranță PSD Caraș-Severin și PSD Reșița va avea un candidat la Primăria Reșița în anul 2020. A avut tot timpul și va avea și anul viitor”, a precizat Silviu Hurduzeu.

Citește și Primarul Ioan Popa a confirmat: își dorește două mandate pentru a aduce Reșița pe drumul cel bun!

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. GGii

    Sper ca NU Vaduva!
    Pe taica-su il poreclisem Ion Bordura pentru ca pe vremea cand era primar pe vremea lui Ceasca, ne punea sa vopsim in tot orasul bordurile cu var ca la el la tara.
    Sau ne cumparam bidinele si var?

  2. patrunjel

    Cred caci Popa va fi reales primar , daca pare un contracandidat ca sa ne convinga trebuie sa ne arate ce putea el sa faca mai mult . Nu ce nu a facut Popa

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei