Pastila lui Nica: Vânătorească …

modelmic

-A apărut un urs, am tras ! A mai apărut un urs, am tras ! Încă un urs, am tras !

-Auzi, bă, zice alt vânător, da` tu puşca nu o mai încărcai ?

-Fugi, bă, de-aici, mai aveam eu timp ?…

Codruţa o dă şi ea în poveşti vânătoreşti, zice fata că e atât de eficient DNA-ul încât procentul de achitări a crescut cu vreo 80% ! Probabil că madama a crescut eficienţa DNA numai prin mărirea numărului de ţinte la comandă, iar dacă în ultima perioadă 50 de presupuşi infractori au fost achitaţi, din 57, aşa cum zice Luju.ro, înseamnă că statul român este bun de plată în viitorul apropiat !…. Şi banii de unde crede eterna şefă că vin, nu tot din buzunarul românaşului ? Buzunar şi aşa secat în ultimii 25 de ani….. Că doar e clar ca lumina zilei că cea mai mare parte a celor achitaţi se vor îndrepta în viitorul apropiat spre CEDO….

Jumătate din membrii Inspecţiei Judiciare s-au întors ca la Ploieşti, unitatea aia de elită, cu Portocală în frunte şi au albit-o pe madam Kovesi, asta nu înainte de a-şi uda lenjeria intimă…..

Tot vânătorească este şi povestea cu „benzina nu se scumpeşte” a flăcăilor de la putere, şoferul roman constată dezamăgit că la pompă, situaţia e alta… Vânătorească e şi problema contribuţiei „angajat-angajator”, recalcularea pensiilor şi mărirea salariilor….

Instituirea unei taxe de poluare pentru maşinile second hand nu mai este o poveste, coana Graţiela Gavrilescu face vorbire cu subiect şi predicat despre aceasta taxă, care, la rândul ei, va scoate alţi bani din buzunarul romanilor. Că până la urmă romanşul e vinovat că n-are bani să îşi cumpere o maşină nouă, doar din salariul lui îşi poate permite….

Între timp sondajul Avangarde recent apărut în media , dă ca sigură prăbuşirea în sondaje a premierului Tudose şi a PSD-ului. Foarte posibil , sondajul poate fi puţin mincinos, dar dacă executivul continuă în acelaşi trend, probabil sondajul se va apropia de adevăr…. Şi e păcat , indiferent de spusele cîrcotaşilor, în ultimii ani Tudose este perceput ca un prim ministru care ştie carte şi munceşte.

Până una-alta, iarna vine, energia electrică se scumpeşte, gazele de asemenea, zăpada ne bate în geam , dar noi suntem optimişti în toate privinţele, chiar dacă „temperiile” astea îi prind întotdeauna nepregătiţi pe aleşi , iar pe noi ne prind cu pantalonii în vine şi cu buzunarele goale….

Vorba lui Murphy, se poate şi mai rău !

Vă pup brusc!

 

Adi NICA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Greu de ucis trei

    Mai curge apă pe Dîmbovița pînă-și numără Tudose anii în Guvernul ăsta . Asta numai dacă -l mai “iubeste” Dragnea.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei