Pastila lui Nica: Retardații politicului

retardatii-politicului

Ăștia de la USR au comis-o din nou ! Orăcăie tare în media, cică PSD-ul oprește manageriatul privat la Tarom, CEC Bank și alte câteva companii, foste ale statului (cât pot fi de tâmpi!), printre care ROMARM, ROMAERO, Avioane Craiova, Eximbank și Fondul de Garantare al IMM-urilor, companii care vor trebui să întrerupă procedurile de recrutare a unor manageri privați. Cu alte cuvinte, vor flăcăii de la PSD ca aceste companii, cândva renumite pe tot mapamondul, să treacă sub controlul statului. Iar USR-iștii zbiară ca din gură de șarpe că asta e curat murdar! Aloooo, nenicilor de la USR, nu cumva doriți voi ciolanul ăsta? Nu de alta, mai aveți ce vinde în viitor, ălora de afară care, cu multă pricepere, vă manipulează! La mama lui dracul, haideți fraților să vindem tot, de altfel în ultimii douăzeci de ani cam asta am făcut, ne-am vândut pământul, codrul, apa, câteodată femeile, ce mama naibii mai era de vândut!

Viorel Cataramă și-a depus candidatura la șefia PNL, iar ăsta e un lucru bun dacă stai să privești mai îndeaproape vârful actual al liberalilor. Decât cu Țurcane, Gorghiuri și alte cele, parcă e mai bună varianta Cataramă.

Conform Mediafax, avocatul Radu Chiriță de la Cluj a solicitat Instanțelor din țară să comunice numărul solicitărilor de interceptări telefonice în perioada 2010-2015, domnia sa estimând că au fost ascultați frumos și liniștit vreo 300.000 de românași! O fi mult, o fi puțin?

Scandal mare cu arhiva SIPA! Se dovedește, a câta oară, că practicile de dinainte de 89 n-au sucombat așa, deodată și brusc, ele există, chiar dacă, aparent, lipsesc!

Eurostatul confirmă că în primul trimestru din 2017 România a înregistrat cea mai mare creștere economică din UE. Pentru contestatarii actualei guvernări asta nu are nici o importanță. Când ceva merge bine, cineva trebuie să taie creanga! Din păcate retardați din ăștia, încă mai avem pe eșichierul politic…

Berlusconi, „Il cavallere”, face mișto, nu alta, de Macron, datorită tinereții cam tomnatice a consoartei sale! Păi e corect, macaronarule? Tu ai vârsta limbii ruse, ai o bătrână cu vreo 50 de ani mai tânără lângă tine și te deranjează consoarta colegului?

La Timișoara hoții au lovit din nou! Au pășit sfios și repede, cică aproape într-un minut (!), într-o bijuterie, iar la plecare au luat suveniruri cam de 100.000 de euro… În cazul ăsta, care nu e primul pe acolo, poliția aleargă mai repede ca hoții! Iar aici cred că i-a și depășit, dar nu și-au dat seama când a trecut pe lângă ei!

V-am pupat brusc!

Adi NICA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Sergiu

    Pai trebuie sa treaca sub controlul statului…sa se mai poata sifona ceva. Tot gratie PSD-ului nu o sa mai avem paduri…Ciolos a marit amenzile, iar astia au taiat un 0 din suma. In vara se anunta lucruri mari…greve mari…mineri nu sunt, dar fac ei rost de cativa.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei