Partidul Național Liberal își face campanie în Caraș-Severin printre oameni

a
Candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean, domnul Romeo Dunca, a continuat întâlnirile cu cetățenii din localitățile județului Caraș-Severin, informează printr-un comunicat departamentul de presă al acestei formațiuni politice.
Acesta a fost prezent în Caransebeș, Marga și Bucova. Alături de domnia sa au fost candidații la consiliul județean și candidații la Primării, doamna Andra Pleșa și domnii Nicolae Preda și Romeo Răduță.
aa
Pe Valea Bistrei echipei s-au alăturat doamna Valeria Schelean- Somfelean, deputat PNL, candidații la Consiliul Județean, domnii Ovidiu Rădoi, Mircea Teodorescu, Marius Beșliu și Ioan Cojocariu, precum și primarul în funcție al localității Zăvoi, domnul Iustin Doru Cirdei.
Împreună cu cetățenii s-au analizat soluțiile pentru rezolvarea problemelor comunităților locale.
Dan AGACHE
Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Taitelu

  Nu pot sa cred, a mers in campanie electorala Domnul Dunca fara Popa si stie sa vorbeasca fara el ,atentie sigur are o casca in ureche si Navigatia pornita , grija mare sa nu se rataceasca el nu stie sa mearga decat pe Muntele Mic .

 2. Simi

  Marius Besliu aka Kelu , pana mai ieri finantatorul campaniei lui Luca Malaiescu ( concertele cu Guta si Delia), a ajuns mare politician. Ce te recomanda? Managementul unei firme care transporta oameni in strainatate cu microbuzul ? De ce ai avut probleme cu Economicul si cu Anaf ? Romeo Raduta, un tapinar devenit sef la 50 de ani ? Vai si amar !

 3. imoGen

  ” Alături de domnia sa” – domnia sa ? Până acum era Dunca și dintr-o dată e domnia sa.

  Totuși, judecând după poza din articol, se pare că vorba populară “cine se aseamănă, se adună” mai e valabilă și azi. În poza respectivă apare “măria sa” Dunca (cel care n-are nici o treabă cu județul, dar își face vilă fără autorizație într-o arie protejată), mai apare “deputatul” Schelean care în două mandate nu a făcut nimic pentru județ (doar plimbări la București), mai apare și Răduță care e responsabil cu scandalurile și exploatările forestiere dubioase prin Bucova și Băuțar, iar ultimul pe listă e marele poet Preda, cel care are un limbaj specific muncitorilor de pe șantier.

  Cu așa ceva defilează PNL ?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei