Parcul auto al TUR se mărește! Cinci noi autobuze au ajuns la Reșița! „Îndeplinesc toate normele cerute de UE”!

modelmic

Parcul auto al societății Transport Urban Reșița s-a mărit zilele acestea cu cinci autobuze și un microbuz. Acestora li se vor alătura zilele următoare alte trei microbuze și un autobuz, urmând ca reșițenii să poată circula cu noile mijloace de transport imediat ce acestea vor fi omologate și înregistrate.

Au venit cinci autobuze Volvo de 14 metri jumătate, și un microbuz de 21 de locuri. Cele de 14 metri jumătate au 105 locuri, sunt intermediare între cele scurte și cele lungi. Mai urmează să vină în cursul săptămânii viitoare, un autobuz, tot așa de 14 metri jumătate, tot Volvo, și încă trei microbuze. La cele șase care sunt acum în casă am făcut registrul auto, au trecut cu brio, nu au nici un fel de problemă. Urmează să primim omologările de la București, să facem înmatriculările și să le scoatem în circulație”, a explicat pentru Reper 24, administratorul TUR, Gelu Ardeleanu.

Cele 10 mijloace de transport au fost achiziționate prin licitație deschisă, din Olanda, la fel ca și autobuzele care circulă în prezent pe străzile din Reșița.

„Sunt Euro 5, anul de fabricație este 2009 la autobuze și 2007 la microbuze. Îndeplinesc toate normele cerute de Uniunea Europeană. Cu aceste 10 mijloace de transport în plus, suntem asigurați cu o flotă exact cum trebuie. Chiar o să lucrăm, după ce trece perioada de vară, că acum lumea este plecată în concedii, să facem graficele mult mai strânse, pentru ca în intervalele mai aglomerate timpii de stație sa fie mai mici”, a precizat Ardeleanu.

Administratorul TUR a adăugat că în prezent sunt așteptați la Reșița specialiști care să rezolve și problema climei din balenele albastre, astfel încât reșițenii să poată circula în condiții decente.

 

35151272_10212518391419176_8244525698488729600_n

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  Tăiţelu’ susţine Olanda (financiar) prin achiziţia repetată de saune mobile uzate (balene albastre) din banii reşiţenilor.
  Prostie sau trădare prin colaborare cu duşmanul ţării?
  -Olandezii sunt mâhniți că în manualele de geografie Olanda e trecută pe același continent cu România: ”De fapt ne dorim ca Europa să se termine cam pe unde a tras Ungaria gardul ăla de sârmă ghimpată și românii să fie mutați în Pakistan, sau pe undeva prin India, de unde au venit țiganii ăștia”, susține ministrul de externe olandez.-
  (https://www.timesnewroman.ro/entry/olanda-cere-scuze-romaniei-cand-am-spus-ca-nu-va-vrem-in-schengen-am-gresit-de-fapt-nu-va-vrem-in-ue)

 2. Johann Nicolescu

  Actiunea “autobuze” a primarului cu taitei si macaroane este total ratata, ca multe alte actiuni ale acestei administratii. In schimb actiunea cea mai importanta pentru transportul urban de calatori, tramvaiul, din Resita se lasa de foarte mult timp asteptata. Speram ca reintroducerea tramvaiului sa nu devina o alta actiune ratata a actualului primar.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei