Pact politic pentru Caraș-Severin propus de deputatul PSD Marius Damian

aa

Prezent la emisiunea Reper24 live, deputatul social-democrat Marius Damian se declară o fire optimistă și crede că este momentul să realizăm că în cei peste 30 de ani trecuți de la căderea comunismului, în Caraș-Severin nu s-au făcut prea multe lucruri.

Optimismul meu își va da mâna sper cu optimismul românilor și a colegilor parlamentari din județ, cu organizațiile neguvernamentale, cu oamenii de afaceri, astfel încât să putem să ajutăm la revigorarea acestei zone deosebit de frumoase. Va trebui să realizăm că doar împreună vom putea face ceva pentru locuitorii acestui județ. Cel mai probabil vom dezbate de săptămâna viitoare bugetul în Parlamentul României și le propun colegilor din celelalte partide să facem în așa fel încât să aducem cât mai mulți bani pentru Caraș-Severin”, a afirmat deputatul cărășean.

La nivel județean ar trebui să se țină cont de nevoile tuturor comunităților, indiferent de culoare politică a primarilor. E nevoie de o analiză a proiectelor aflate în derulare și a celor propuse spre finanțare de fiecare unitate administrativ-teritorială. Locuitorii unei comune nu trebuie să sufere pentru că o majoritate a votat un partid sau altul. Toți au nevoi, toți își doresc o viață mai bună, fiecare dintre ei dorește să trăiască mai bine și acest lucru este posibil dacă noi, politicienii, vom îngropa securea războiului și ne vom da mâna pentru bunăstarea lor“, a mai precizat deputatul PSD Marius Damian.

Acesta a precizat că din luna martie își va deschide un cabinet parlamentar în municipiul Caransebeș și asta pentru că ceilalți doi colegi ai săi, Silviu Hurduzeu și Ion Mocioalcă, au cabinete parlamentare în Reșița: „Cabinetul va funcționa la sediul organizației PSD Caransebeș, iar cetățenii care au probleme, nelămuriri sau cred că îi pot ajuta, îi îndemn să-mi scrie pe adresa de e-mail depdamian@yahoo.com”

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Ion

    Sa-i scrie pe mail ca oricum nu-l gasesc la cabinetul parlamentar. Sa-i ramana din banii de chirie ca are nevoie, saracul, sa mai ia niste sorici, de-al de astea

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei