(P) Noul salon de cosmetică și remodelare corporală Diva B&G și-a deschis porțile!

modelmic

 

Cosmeticiana Geta Stan, un model de ambiție și excelență în domeniul cosmeticii a reușit să se reinventeze, de această data oferind un spațiu modern și generos în care s-au investit sume cu multe zerouri în coadă, totul pentru confortul absolut al doamnelor și domnișoarelor care vor păși în acest spațiu. Noul salon, pentru că vorbim de un cu totul alt spațiu în raport cu cel în care se derula activitatea salonului de până acum, se află pe strada Constantin Popasu, nr 17, în municipiul Caransebeș. Clientele vor beneficia, ca și până acum, de toată atenția din partea doamnelor care deservesc salonul sub îndrumarea antreprenorului cosmetician Geta Stan.

La evenimentul care a marcat deschiderea noului salon, Grand Opening Diva B&G, invitat special – Special Guest Star, a fost una din personalitățile acestei lumi fascinante ale cosmeticii și remodelării corporale Sorina Bratu, training manager ROWE Romania. A fost cu siguranță o oră încântătoare de dialog, de prezentare amănunțită a beneficiilor pe care le pot avea doamnele în urma ședințelor, la aceste aparate care fac minuni la salonul Diva B&G, tehnologii de ultimă oră, unele testate chiar de NASA, așa cum spunea expertul Sorina Bratu, care revigorează și tonifică pielea, te ajută să pierzi după o singură ședință (!!) din centimetri în circumferință, într-un cuvânt reîntineresc femeia, oferindu-i un tonus pozitiv.

La finalul evenimentului, clientelor fidele ale salonului s-au înscis și la tombola cu premii, acestea constând în proceduri pe care le vor primi gratuit din partea salonului Diva B&G, semn al respectului pe care Geta Stan îl poartă doamnelor care îi calcă frecvent pragul.

O muncă realizată cu pasiune și dăruire pentru estetică și pentru sănătate, o viață pusă în slujba frumuseții feminine care a dat roadele scontate, astfel am putea defini reușita Diva B&G.

Reper 24, care s-a dovedit de-a lungul timpului un partener media care a sprijinit activitatea salonului Diva B&G , urează doamnelor îndrumate de Geta Stan și Getei, mult succes în generosul și modernul salon din Caransebeș, de pe strada Constantin Popasu, unul care se ridică fără doar și poate la un standard de 5 stele plus.

Felicitări!

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei