(P) „Motif“ de bucurie la Reșița! Un local exclusivist inaugurat într-o notă a bunului simț

12235766_961205097283912_613144054_o

Inaugurarea unui restaurant sau a unui local în care să-ți petreci câteva clipe de relaxare la Reșița, reprezintă astăzi cu adevărat un eveniment monden pentru urbea de aici. În orașul în care lucrurile cu adevărat semnificative, împlinite pentru comunitate sunt tot mai rare, familia Lazăr s-a gândit să ofere consumatorilor reșițeni, într-un spațiu cochet, preparate realizate într-o cu totul altfel de bucătărie.

Un restaurant în care bucătarul îți gătește la vedere, în trendul „healthy food – mâncare sănătoasă“, departe de E-uri, grăsimi și prăjeli a la fast food, cu preparate proaspete din carne de pește și vită pentru cei care vor să beneficieze din plin de tinerețea fără bătrânețe povățuită de Ispirescu. Pentru ceilalți există niște denumiri americane pe care le evit, spre a nu-i deranja pe acești vânzători de obezitate în lanț și la drumul mare.

Chef Razvan Alexandru
Chef Razvan Alexandru

Despre conceptul de bucătărie sănătoasă, ca de altfel și despre bucătăria moleculară, am stat de vorbă cu un adevărat master-chef al Balcanilor, pe numele său Răzvan Alexandru, omul care a dăruit din rafinamentul său mâncărurilor ce vor fi servite în bucătăria Motif din Reșița și cel care va consilia și pe viitor acest business:

Așadar pentru cei pe care nu i-am plictisit cu dialogul nostru, mai multe despre universul culinar propus de chef Răzvan Alexandru puteți descoperi cu click pe link-ul http://www.change-the-menu.ro/

Pot spune de pe-acum că Motif va fi un local vizitat, fiind genul de locație pe care bucătăria, în speță, îl va recomanda fără nicio ezitare de către cei care îi vor călca pragul. Formula „recomandarea se va transmite oral-gural-vocal“ își va găsi aplicația indubitabil și în cazul Motif-ului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157660422965828″]

Ceea ce merită de asemenea remarcat, au fost detaliile de ordin arhitectural pe care le-au avut în vedere administratorii Motif. Îmbinarea unor culori calde, o cromatică ce invită la relaxare și materiale de la a căror calitate nu s-a făcut niciun rabat. Atunci când vă veți „deconecta“ în fotoliile Motif veți înțelege de ce s-a decis o formulă de import made in Italy și nu chinezismele prezente la retailerii de mobilă de pe piața autohtonă. În ce privește proiectul acestui local, amprenta lui poartă un singur nume: EZZO DESIGN, o trupă de tineri faini și talentați din Timișoara, care pe deasupra sunt și ai dracului de vizionari!

12255327_10153918298988287_1403686020_o

Am stat de vorbă cu Ștefan Lazăr, Creative Director al companiei EZZO DESIGN, despre modul în care a gândit și proiectat spațiul în care se regăsește restaurantul Motif, elementele de creaţie pe care le-a folosit și multe altele:

Cei care-și doresc ca papilele gustative să le fie bucurate de beneficiile unor mâncăruri sănătoase, ale celebrelor salate cu ton, ori Caesar Salade, ale biftecului tartar din carne de vită, ale unei crème de dovleac cum nu cred să mai fi gustat vreodată, nu trebuie să ocolească sub nicio formă restaurantul Motif, situat în centrul Reșiței, vis-a vis de celebra pizzerie Capriccio din Reșița. Satisfacția culinară va fi una garantată!

12271479_10153918299083287_868465862_o
Felicitări familiei Lazăr pentru oferta acestei bucătării care inspiră sănătate, de altfel o premieră pentru Reșița, le urăm mult succes și vom face parte cu siguranță din rândul clienților „motifați“ fiind de preparatele acestui local.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Levente

  Arată foarte bine , doresc succes dar sincer eu unul nu cred că sânt convins să trec pe la voi , fumul de țigară la o masă gustoasă nu merge , așa ca sorry rezolvati problema cu noi nefumatori care în special nu supartam fumul de țigară . cu anticipație mulțumiri.

 2. Lucian Popa

  Am fost azi. Din pacate – doar fitze. Poate – poate se schimba ceva pe viitor.
  Ps. daca tot vorbesti de mancare ecologica- ce cauta dovlecii aia chinezesti acolo pe masa? In Banat se cultiva ,,ludaia,,. Aia portocalie si gustoasa, cu gust de copilarie si vacante la bunici.
  Tabane- pass. Nu ti-a iesit asta :) Ai vrut tu ceva – ceva, dar nu te-au ajutat ailalti :) Si apropo- n-ai stil :) Lasa pe altii :)

 3. Iuliu

  De acord cu Levente. Degeaba imi dai mincare sanatoasa daca ma gazezi cu fumul de tigara. Am intrat in local cu toata familia, insa am facut repede stinga-mprejur. Cind vom auzi ca nu se mai fumeaza la voi, poate va vom mai trece pragul. Altfel, categoric NU !

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei