(P) La salonul Diva B&G din Caransebeș, doamnele devin atrăgătoare după criolipoliză și epilare definitivă!

 modelmic

Întotdeauna reîntâlnirea cu Geta Românu a reprezentat un moment de bucurie, cosmeticiana din Caransebeș, o prezență modestă care te tratează cu mult bun simț, având rezultate profesionale de-a dreptul excelente, în această oază de relaxare, a salonului Diva B&G din Caransebeș, dedicat înfrumusețării doamnelor și domnișoarelor!

Exemplele oferite pentru Reper 24, de-a lungul timpului, de doamnele care s-au declarat mulțumite de modul în care au slăbit după ședințele de criolipoliză, nu pot decât să vă întărească încrederea în calitatea oferită de specialistul în cosmetică, Geta Românu și în aparatura modernă de care dispune salonul de pe strada Traian Doda din Caransebeș.

Despre procedura revoluționară a criolipolizei, cosmeticianul Geta Românu ne-a declarat că este cea mai nouă metodă care duce la pierderea de centimetri în talie și kilograme. „Este o metodă noninvazivă, comodă, care spre deosebire de liposucție nu necesită anestezie, analize preoperatorii, riscuri, infecții sau cicatrici ulterioare“, afirmă cosmeticiana.

 Salonul Diva B&G din municipiul Caransebeș se poate lăuda cu această achiziție de top în domeniul remodelării corporale: aparatul de ultimă generație care folosește procedura criolipolizei cu 4 manipuli, 2 manipuli de dimensiunea de 200 și 2 manipuli de dimensiunea de 150, care lucrează pe 2 zone în același timp. De-acum grăsimea nu mai are nicio șansă să rămână prietena de zi cu zi iar doamnele și domnișoarele care își doresc o talie de viespie își pot vedea visul cu ochii după o serie de ședințe la Diva B&G.

Criolipoliza, combină înghețarea controlată a celulelor adipoase și vacuumul, în vederea distrugerii depozitelor localizate de țesut adipos din organism, care sunt rezistente la sport, diete, proceduri de remodelare.

Avantajul acestei proceduri cu criolipoliza este împiedicarea îngrășării neuniforme, prin înghețarea celulelor grase, dispuse între piele și mușchi. De reținut, criolipoliza este o procedură sigură, care nu creează complicații sau efecte adverse. După terminarea procedurii cu criolipoliză se pot relua activitățile zilnice obișnuite.

Ca o destăinuire pentru cei care fac adeseori parte din grupul adepților lui Toma Necredinciosul, subsemnatul, din postura de reporter prezent la fața locului, m-am supus procedurilor de remodelare corporală la salonul Diva B&G iar rezultatele evidente de pierdere în circumferință au fost observate în urma măsurătorilor efectuate. Rezultatele sunt comparabile cu cele obținute în urma unei liposucții chirurgicale, marele avantaj fiiind faptul că după o singură ședință, țesutul adipos este distrus între 25-45%  de pe zona tratată, acesta fiind eliminat în timp pe cale naturală.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157663692771507″]

După slăbire, salon Diva B&G îți propune și o epilare…definitivă!

Salonul Diva B&G din municipiul Caransebeș se poate lăuda cu o ultimă achiziție de top, în domeniul epilării definitive. Vorbim, doamnelor și domnișoarelor, despre cel mai performant aparat de epilare definitivă la care puteți apela de acum înainte! Cosmeticiana Geta Românu, care a studiat îndelung tehnica epilării, a ajuns la concluzia că cea mai eficientă metodă pentru ca doamnele să se debaraseze pentru totdeauna de pilozitatea inestetică este procedura SHR, o tehnică non-invazivă, care nu doare și ale cărei rezultate sunt spectaculoase!

„Tehnica de epilare SHR este cea mai performantă tehnică de epilare permanentă cu lumină intens pulsată. SHR sau super hair removal este cea mai recentă descoperire în materie de epilare definitivă. Iată de ce epilarea SHR este cea mai bună alegere: Nu este absolut deloc dureroasă! Dacă un aparat obișnuit de epilare definitivă IPL, chiar și de ultimă generație, provoacă puțin disconfort, datorită căldurii pe care o generează, aparatul SHR are o tehnică de răcire a părții care intră în contact cu pielea pentru a oferi o senzație de răcoare și confort, dar și pentru a menaja stratul epidermic. Spre deosebire de alte tehnici de epilare definitivă, epilarea SHR are rezultate excelente pe orice tip de piele și păr. Persoanele cu părul blond, sau cele cu pielea închisă la culoare sau bronzate nu trebuie să se mai simtă neglijate. Cercetările au arătat că epilarea definitivă prin SHR-ul este metoda prin care are loc un proces de încălzire mai lent, dar este mult mai eficient pentru îndepărtarea permanentă a părului decât nivelurile ridicate și scurte de energie. Prin urmare, atunci când se utilizează SHR, dispozitivul este trecut peste țesuturi de mai multe ori (în mișcare) folosind energie joasă, dar cu o rată ridicată de repetiție (până la 10Hz, adică de 10 de ori pe secundă), în comparație cu metoda tradițională cu un singur tip de impulsuri de energie. Astfel, melanina părului, precum și țesutul celulelor stem, este încălzită cu energie scăzută într-un ritm lent și pe o perioadă mai lungă de timp, la o temperatură confortabilă de 45 ° Celsius“, declară pentru Reper 24 cosmeticiana Geta Românu, care a primit deja extrem de multe cereri pentru ședințe de epilare definitivă SHR.

„Epilare definitivă“ nu înseamnă o ședință și am rezolvat definitiv pilozitatea! Vorbim de un tratament complet, care include 6 până la 8 ședințe!“ – cosmetician Geta Românu

Epilarea definitivă este progresivă, nu se realizează dintr-o dată, ci pe parcursul mai multor ședințe, programate conform unui algoritm ce respectă fiziologia creșterii firelor de păr. Un tratament complet pentru o zonă presupune o serie de mai multe ședințe efectuate între 6 – 8 ședințe la interval de 4-6 săptămâni. Numărul exact de ședințe necesare se stabilește in functie de zona tratată, tipul de piele și tipul firului de păr al fiecărei persoane in parte. Iata de ce merită să alegi aceasta tehnică de epilare progresiv definitivă: tehnologie de ultimă generație în procedura epilării definitive; acționează pe toate tipurile de piele, inclusiv pielea bronzată;  acționează pe toate tipurile de fir de păr, indiferent de culoare și grosime; principala metodă de tratare a foliculitei; – dispare grija programărilor pe viață la metodele clasice de epilare;  este o metodă non-invazivă, nedureroasă și 100% sigură. Credem că sunt argumente hotărâtoare în deciziile pe care dumneavoastră, doamnele și domnișoarele le veți lua atunci când veți apela la tehnica epilării. Unde mai pui că ești răsfățată și relaxată, în tot timpul petrecut în salonul Diva B&G.

Salonul Diva B&G din Caransebeș așteaptă zilnic doamnele și domnișoarele pentru programări la numărul de telefon 0724850733 sau 0767912402 !

Publicația Reper 24 recomandă Salonul Diva B&G din Caransebeș cu toată încrederea.

Sergiu TABAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Pingback: La salonul Diva B&G din Caransebeș, doamnele devin atrăgătoare după criolipoliză și epilare definitivă! – Salon Diva B & G

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei