(P) Cum să alegi cele mai versatile piese premium ale momentului

accesorii winmedia

În timpurile noastre, versatilitatea este cea mai importantă calitate a pieselor vestimentare și accesoriilor. Pentru că tendințele nu mai impun reguli stricte de stil și asortare, ci îndeamnă la creativitate și îndrăzneală, alegerea unei bluze, rochii, sacou…sau orice altă piesă de îmbrăcăminte se realizează în baza asocierilor mentale cu alte item-uri din garderobă sau cu alte potențiale achiziții.

Atunci când alegi piesele pe care urmează să le achiziționezi este foarte important să ții cont ca stilul, coriala, cromatică să se potrivească în multiple asocieri vestimentare. Nu mai e la modă să cumperi doar haine și pantofi negri doar pentru că negrul merge la orice. Acum poți combina creativ nuanțe și croieli diferite fără să te temi că vei fi judecată.

În al doilea rând, ai mare grijă la calitatea produselor. Pentru că versatilitatea poate fi asociată și cu longevitatea unei piese, calitatea devine un criteriu important pentru rezistența produsului la purtare, în timp. Produsele premium Michael Kors, de exemplu, sunt ideale pentru a fi incluse în această categorie. Acestea au un design care se pliază multor gusturi și se pot combina ușor în ținute, iar, în același timp, sunt executate cu minuțiozitate, din materiale de foarte bună calitate.

reper24 (1)

În ceea ce privește accesoriile, evident, stilul clasic e nemuritor. Dar tu vrei versatilitate și tendințe noi. În acest caz, alege modelele avangardiste ale momentului. Pantofii, de exemplu, suferă mereu modificări de stil, accesorizări inovatoare, asocieri de culori și de texturi inimaginabile. Tălpile sunt constant reinventate, astfel că acum întâlnim pantofi sport cu talpa wedge sau flatform, preluate de la sandale. În colecția Karl Lagerfeld de la Fashion Days vei întâlni astfel de modele care pot fi integrate creativ în diferite stiluri de ținute și îndeplinesc, în egală măsură, criteriul calității.

reper24 (2)

Alege culorile în funcție de sezon. Așa cum spuneam, negrul nu mai e la modă, chiar dacă este considerată cea mai versatilă nonculoare. Acesta a fost detronat de bleumarin, de ceva vreme. Dacă vrei să fii la modă, trebuie să porți culori adaptate sezonului. Primăvara alege pasteluri – bleu, lila, fistic, roz pal – care se combină foarte bine între ele dar și cu alb. Vara, mizează pe nuanțe tari precum roșu, verde crud, albastru, fucsia dar și bleumarin și alb. Dacă îți vine greu să le asortezi, le poți combina cu nonculori sau tonuri neutre de unt sau gri. Toamna poartă culori pline – verde jad, maro, bordo, coniac. Acestea pot fi asortate tot pe ton, cu nuanțe mai deschise. Iar iarna poți alege culori închise, negru, dar și piese în culori tari, care insuflă energie.

Și nu în ultimul rând, nu uita că cele mai versatile piese pentru tine sunt cele care se potrivesc perfect stilului și personalității tale.

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei