(P) Adio riduri și față îmbătrânită! Salonul Diva B&G beneficiază de ultima tehnologie în domeniu: HIFU!

modelmic

La Salonul Diva B&G din Caransebeș tinerețea este la ea acasă! Iar această afirmație nu conține doar o formă fără fond, un deja-vu stilistic, dacă ne gândim la ultima achiziție B&G, dedicată exclusiv doamnelor care își doresc o apariție publică vizibil întinerită. Echipamentul estetico-medical care a revoluționat tehnica de remodelare corporală, ce deține tehnologia de ultimă generație HIFU, cu rezultate remarcabile în liftingul facial este disponibil de-acum în salonul din Caransebeș!

Desigur, vă veți întreba ce este unic la această tehnologie HIFU, iar pentru a afla toate detaliile și a vă oferi răspunsurile așteptate, am dialogat cu cosmeticianul Geta Românu, chiar în timpul aplicării unui tratament la salonul Diva B&G pe care îl conduce.

modelmic

HIFU este singurul tratament non-invaziv aprobat de FDA pentru a ridica în fapt real pielea. HIFU este, de asemenea, singura procedură de cosmetică ce utilizează imagistica cu ultrasunetele, permițând practicanților să vadă straturile de țesut vizate în timpul tratamentului.

Am întrebat-o pe Geta Românu dacă această tehnologie – HIFU poate înlocui un facelift?

„HIFU tratează stratul profund abordat în chirurgia cosmetică, chiar dacă tratamentul nu dublează rezultatele unui facelift. Cu toate acestea, HIFU este o alternativă excelentă pentru cei care nu sunt gata pentru o intervenție chirurgicală sau pentru pacienții care doresc să prelungească efectele chirurgiei cosmetice.

modelmic

Diferențele dintre HIFU și tratamentele cu laser?

„Trebuie cunoscut faptul că HIFU utilizează energia de sunet, care are proprietăți unice ce îi permit să ocolească suprafața pielii pentru a trata în adâncime, fiind de neegalat de către orice alt dispozitiv de cosmetica non-invaziva. HIFU stimulează prin ultrasunete producția de colagen în adâncul pielii. Laserele se bazează pe energia luminii, care nu se poate ajunge la straturile profunde ale pielii, la o temperatură optimă, astfel încât tratamentele cu laser de obicei, trateaza numai pielea superficială si nu sunt aprobate FDA pentru a ridica pielea. Deoarece cele două tehnologii tratează adesea diferite tipuri de probleme de piele, ele sunt de fapt foarte compatibile“, afirmă cosmeticianul Salonului Diva B&G.

modelmic

Desigur, vă întrebați cum poate HIFU stimula crearea de colagen?

„HIFU depozitează un concentrat de energie cu ultrasunete adânc sub piele, la o temperatură optimă pentru regenerarea colagenului. Tratamentul jumpstarts este un proces natural cunoscut sub numele de neocollagenesis pentru a consolida colagenul existent și pentru a produce colagen nou în stare proaspătă. HIFU nu implică creme, umpluturi sau toxine; pur și simplu se bazează pe procesul de construire a colagenului propriu al corpului pentru rezultate naturale, vizibile“, explică Geta Românu.

Care este durata unui tratament HIFU?

„Desigur, durata tratamentului va depinde de zona tratată și de planul de tratament individual. O procedură a feței și a gâtului durează de obicei 60-90 minute, în timp ce un tratament la piept durează aproximativ 30 de minute. După efectuarea procedurii va puteți relua activitatile normale, fără a fi nevoie să urmați măsuri speciale post-tratament“, afirmă specialistul cosmetician.

modelmic

Dar mai multe despre secretele cosmeticii, puteți afla chiar de la profesionista Geta Românu – cosmeticiana pe care o puteți vizita în municipiul Caransebeș, la Salonul Diva B&G, pe strada Traian Doda, nr.50. Salonul Diva B&G din Caransebeș așteaptă zilnic doamnele și domnișoarele pentru programări la numărul de telefon 0724850733!

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157670320052898″]

Sergiu TABAN

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei