Organigrama Primăriei Reșița, luată sub lupă de edilul proaspăt ales!

modelmic

Primarul ales al municipiului Reșița, Ioan Popa, a anunțat o serie de măsuri pe care intenționează să le ia, imediat ce va fi instalat în funcție. Prima dintre acestea se referă la realizarea unui audit extern în cadrul Primăriei Reșița, Popa afirmând că dorește să cunoască exact ceea ce ia în administrare pentru următorii patru ani. În plus, liberalul a precizat că va verifica cu atenție organigrama Primăriei, adăugând însă că persoanele care muncesc și își îndeplinesc atribuțiile de serviciu nu au de ce să se teamă. 

Aș vrea să fac o verificare a organigramei Primăriei să vedem în ce măsură este în regulă sau trebuiesc făcute modificări, având în vedere că, dacă vă amintiți, în ultimele ședințe de Consiliu Local majoritatea punctelor de pe ordinea de zi făceau referire doar la permutări de oameni dintr-un departament în altul. Lucrul acesta vreau să îl cam încheiem și să ne stabilizăm într-o anumită formă și Primăria să meargă înainte.

Acei oameni din Primărie care muncesc de ani de zile, și știu că muncesc, să stea liniștiți, că nu se va atinge nimeni de ei! Acei oameni din Primărie care nu prea au de lucru, din motive neimputabile lor, poate că nu au fost valorizați de administrația precedentă, nu au fost puși în valoare, să stea liniștiți, le vom găsi locul! Acei oameni însă care nu muncesc și sunt în Primărie de câțiva ani, dar nici nu-și dau seama ce fac ei acolo și de ce au ajuns acolo, aceia din punctul meu de vedere sunt liberi să plece”, a precizat Ioan Popa.

Primarul ales a mai adăugat în perioada următoare va pune la punct o echipă care să se ocupe de accesarea de fonduri europene pentru municipiu și, de asemenea, se va căuta o persoană bine pregătită care să ocupe postul de city manager.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

12 Comentarii

 1. damian

  Asta intoarce spatele la PNL-isti, ce asteptari sa mai aibe functionarii? Drept ii, functionarele care stateau pe birou sau sub birou, sa plece…

 2. stepa

  Mai este o categorie dl Popa la care nu va referiti, cei sau cele care au avut curajul sa se impotriveasca talharului si hoardei lui de functionari obedienti, functionari pe care ii veti gasi cu buzele pregatite sa va pupe-n fund, ca si pe inaintasii dvs. Depinde doar de dv ce masuri veti lua.

 3. cetatean

  D-le Popa,daca va uitati la starea drumurilor(mai ales laturalnice) o sa va dati seama cu cine trebuie sa incepe-ti schimbarile,apoi uitati-va la cei cei care se cred in jungla,adica isi acopera nepriceperea si frustrarile psihice prin urlete si tipete si o sa mai gasiti multe specimene,care nu au ce cauta in primarie

 4. Re- stepi

  Cei sau cele care s-au împotrivit celui care nu avea decat interese materiale, precum si celor care-i cântau in strună s-au dovedit a fi oameni corecți, dar sterpelescu nu avea nevoie de oameni cinstiți, asa ca mare grija Dl. Primar ca se pare ca e cutremur in Primarie de frica ca-si vor pierde functiile. Cineva nu vrea sa lase ciolanul. Sa vina altii ca voi ati facut destul sau mai bine zis nimic pentru oras….

 5. miai-sterpelescu

  atenție! domnule primar la clanul Enuica l-au vîndut pe Spataru cind nu a mai fost la stepa , dupa aceia pe stepanescu și cine crezi ca urmeaza. în 2012 cu masina de la primarie Enuica ducea tigani la soceni pentu stepa, d-na deputatatul Sechelen l-a prin si a sunat la 112. La asistenta este tot familionul în subordinea directoru-lui Enuica , e socro Vadasz pensionar, cumnatu care e inginer adus de la ucmr și lucreaza la asistenta sociala și soția, iar la primarie e nebuna de Enuica care tipă si urlă ca o esterica fara contol

 6. DANIELA

  daca intoarce spatele librralilor e problema lui dar nu o sa-l sustina psd la nevoie . da urla , tipa , injura, sa ajuns ,,,, crede el , clanul enuica e destul de o.k. putregaiul e la piete unde pune pe angheloiu care strica tot , se lauda ca schimba tot de la femeia de servici. ma anuntat administratora ca trebuie sa-mi schimb geamuriile termopan ca asa vrea primarul a spus ea . primarul da mercedesul pe un logan ? nu va lasati pacaliti cu termopanele lui.

 7. TOT EU

  ce femei ale lui stepanescu , si asta e la fel , vor incerca fetele sa rida o leaca la el si el va fi gata , fac pariu ! sa intoarca spatele pnl-istilor ca va fi terminat, nici asa nu va face mare lucru , in toamna psd spulbera tot. are nevoie de

 8. stepa

  Si la impozite trebuie schimbata mana dreapta a lui sterpelescu pentru ca Brabete Ion nu mai are ce cauta acolo, acesta a fost cea mai devotata sluga a lui Sterpelescu, indeplinind functia de director executiv, comisionar, sofer si pupincurist turnator. Pentru toate treburile astea a primit salariu de 6.000 lei pe luna, a fost plimbat de nenumarate ori prin toata Europa si i s-a angajat sotia contabila la Patrimoniu.
  ACESTIA se mai pot numi FUNCTIONARI PUBLICI IMPARTIALI SI OBIECTIVI , intrebare..,,
  La fel este si la Directia Economoca, Ev.Populatiei, Bazinul de Inot, ca sa nu mai vorbim de familia GIURICICI..ce sa mai , peste tot. Aceste specimene care au capusat Primaria Resita mai au tupeul si nesimtirea sa mai ramana pe functii. Daca Popa le mai da o sansa, POATE FI CONSIDERAT CRETIN. Sa verifice Popa ce sume au primit astia pe listele facute de Bucur la toate tipurile de alegeri pentru influentarea votului intr-o anumita directie.

 9. stepa

  aveți grija d-nule Primar la madam Paulescu, care după ce i-a făcut servicii lui Chebuțiu pe când lucra la Taxe și Impozite, când sa împuțit la Primarie gogoașa pt. ca aflase domul primar Stepanescu de serviciii făcute lui Chebuțiu, unde credeți că a plecat direct pe postul de director general economic. Credeți că se poate așa de repede să fi director general economic ?

 10. stepa

  Schimbați-o pe doamna Paulescu domnule primar urgent, că o să aveți mari surprize că o să vă treziți că nu mai stă nimeni la acest serviciu de patrimoniu. Au fost colegii de ai noștri care au plecat, au plecat și împreună că alți colegi juriști, alți și-au luat concedii de boală că nu mai suportau umilința, de această doamnă care a fost zburată de domnul Stepanescu, de la impozite, oare de ce? Probabil de bună ce a fost.
  Nu se poate lucra cu această doamnă directoare care este imposibilă, îi spunem ce este bine de făcut, iar ea este pe lângă nu accepta să fie contrazisă, nu are habar, nu ști cu ce se mănâncă acest loc de muncă , vine din puf de la Chebuțiu a fost apropiata lui, poate vă spune ceva domnule primar de terenul luat în concesiune de Chebuțiu , de locomotive și altele de care știe, iar pe noi ne ține la rând la secretariat să intrăm la ea daca avem vreo probleme legate de serviciu, când are chef ne primească, ne scrie pe un caiet și ne urmărește . Aveți crijă cu această doamnă Paulescu domnule primar că este mâna dreaptă a lui Crina, tot timpul ne-a striga și ne amenința că ne dă afară și nu pățește nimic că pe ia o sprijină Primarul

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei