Oravița a vibrat în viteză timp de două zile! Vezi cine sunt câștigătorii Romanian Berg Cup!

modelmic

Cupa Oravița a provocat într-o cursă nebună aproape 50 de piloți din toate colțurile țării. Timp de două zile, iubitorii de viteză din Caraș-Severin s-au putut delecta cu o competiție de viteză în coastă inedită, de drift shows și de adrenalină la maxim. La final, podiumul Romanian Berg Cup a fost ocupat de cei mai buni.

Competiția a început vineri cu un drift show incendiar și cu pregătirea mașinilor de curse și a piloților. Diminețile de sâmbătă și duminică au fost destinate recunoașterilor, pentru ca mai apoi, piloții să se întreacă în cai putere prin curbele șerpuite care fac legătura dintre Anina și Marila.

Piloții, înscriși la clasele H1-H4 au venit chiar și din Pitești, Craiova sau Arad pentru marele premiu. La categoria Open, primul loc pe podium a fost ocupat sâmbătă de Sorin Botez, la Open, iar duminică de timișoreanul Alexandru Krepelka, conducătorul unui Peugeot 205, la categoria H4.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157653813173031″]

Locurile doi și trei, tot la categoria Open, au fost ocupate de Gheorghe Pârvulescu, ce a concurat cu un Subaru și Călin Săliștean, care a concurat cu un Mitsubishi Eclipse.

La competiție a participat și un junior, Ovidiu Vrasza, care le-a dat lecții de viteză multora, reușind să obțină locul 1 la categoria H1, concurând cu o Honda Civic.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157653824196005″]

Primarul Oraviței, Dumitru Ursu, a fost și el prezent la evenimentele din weekend, urându-le concurenților drum bun înainte de competiție.

„Vă dorim cât mai multe realizări și sper din suflet ca anul viitor să ne revedem aici în aceeași formulă, îmbogățită cu mai mulți concurenți. Le urez drum bun tuturor”, a declarat edilul-șef.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157653751619036″]

În cursa de viteză din weekend, Oravița a avut și ea un reprezentant, pe Matei Alexandru. Acesta a concurat cu un Golf 1 la categoria H1, reușind să urce pe podium sâmbătă, cu locul trei.

„Sper să organizăm în fiecare an astfel de evenimente şi mă bucur că a ieşit bine. A fost prezentă foarte multă lume, oamenii au venit pe jos să vadă spectacolul și au  fost foarte mulţumiţi. Este un eveniment interesant pentru oraş”, a mai menționat primarul Dumitru Ursu.

.

Alexandra JURCA

Video: Andy Zu (Facebook Cupa Oravita)

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei