Om de afaceri implicat într-un accident rutier, soldat cu o victimă la Oțelu Roșu!

Arabela accident

O ieșire violentă în decor, un stâlp șifonat serios, două autoturisme Audi făcute praf și cel mai rău este faptul că o femeie a ajuns la spitalul din Caransebeș și mai apoi la o clinică din Timișoara!

Omul de afaceri Axente Obrejan, cunoscut în Caraș-Severin ca „Arabela” a fost implicat fără de voie, într-un accident rutier, în urma căruia a rezultat o victimă și pagube materiale, s-a produs în această după-amiază la Oțelu Roșu, pe strada Revoluției.

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, domiciliat în Caransebeș care conducea un autovehicul marca Audi A6 care circula pe DN 68 direcția Caransebeș-Hațeg, a virat la stânga fără a se asigura în prealabil, fiind surprins și lovit din lateral de un autoturism Audi A8 care se afla în depășire, condus de un cetățean în vârstă de 55 de ani din Băuțar. Autoturismul condus de tânărul în vârstă de 25 de ani a fost proiectat în afara carosabilului, unde a lovit  un stâlp de iluminat, iar celălalt Audi a pătruns pe trotuar, după ce a acroșat un alt autovehicul. Ambii șoferi implicați în evenimentul rutier de la Oțelu Roșu au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ, am aflat din datele oferite de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, comisar-șef Dinu Nicorici.

A6

În urma impactului, o femeie care se afla ca pasager în autoturismul Audi A8, aflat în depășire, a fost rănită și a avut nevoie de o ambulanță care a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal din Caransebeș.

Femeia este stabilă în acest mpoment dar a suferit o fractură la vertebra L1, din fericire fără secțiune medulară. Pentru siguranța pacientei s-a luat decizia ca aceasta să fie transportată la o clinică de specialitate din Timișoara, ne-a declarat Alin Simeria, purtător de cuvânt al SMU Caransebeș.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări privind întocmirea unui posibil dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în cazul șoferului neatent care nu s-a asigurat la schimbarea sensului de mers.

accident OR

Sergiu TABAN

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Gore

  Afaceristul (nu om de afaceri !!!) Obrejan Axânte, zis și Arabela (sau Carluk Trans Escav) intră la categoria “în orice țăran zace un Schumacher”.

 2. Adrian

  Ce face ???????
  A fost implicat fara voia lui intr-un accident ???
  Pai el este vinovatul !!!
  Deci … un A6 vira la stanga fara sa se asigure si a fost surprins de un alt Audi aflat in depasire ..
  De cand trebuie sa te asiguri din spate cand faci stanga ???
  De cand ai voie sa depasesti un automobil care face stanga ???

  1. zero

   Ai dreptate.
   După legea nouă (un regulament de tot c.c.t-ul), art. 116-118:
   “Conducătorii de vehicule sunt obligaţi să semnalizeze schimbarea direcţiei de deplasare …” (nu şi să se mai asigure) iar cel care efectuează depăşirea este obligat să se asigure că acela care îl precedă “nu a semnalizat intenţia începerii unei manevre similare …” (virajul la stânga nu e manevră similară depăşirii).
   Asta dacă îi vede semnalizarea.
   Partea veselă apare când tu tocmai depăşeşti un TIR şi nu vezi maşina din faţa lui care a semnalizat deja şi acum virează la stânga, fără nici o asigurare.
   Că aşa prevede (mai nou) “înţelepciunea” legiuitorului :)

   Morala: Cine umblă după lege, fix cu …

  2. Adrian

   Exact, ai remarcat bine !!!
   Conform legii esti obligat sa te asiguri din spate cand intrii in depasire.
   Cand faci stanga, nu esti obligat deoarece, tot conform legii, nimeni nu are dreptul sa te depaseasca cu 30 de metri inainte de o intersectie, indiferent daca ai semnalizat ca faci stanga sau nu.
   Daca din fata vin 100 de masini si din spate alte 100, tu esti obligat sa le lasi pe toate 100 din fata sa treaca iar cele 100 din spatele tau sunt obligate sa astepte dupa tine. Dupa ce trece si ultima masina din fata, tu faci stanga si abea atunci isi continua drumul cele 100 de masini din spatele tau.

  3. zero

   Doar că nimeni şi nimic nu te împiedică să virezi la stânga şi acolo unde nu există nici o intersecţie.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei