Ofuscările Schelencei, modificările nemodificate şi gunoiul ascuns sub preş

schelean

De necrezut! Valerica Schelean a plecat din şedinţa de alegeri a conducerii PNL Caraş Severin! Ce ştire! Cît curaj! Alooo, nenea Popa, nu trebuia să plece ea, trebuia împinsă pe scări, asta vă trage la fund cu atîta feciorelnicie şi feminitate! Iar eu mă întreb ce dracului caută în peisajul cărăşean duduia! …

Să se ducă în … plata Domnului şi să presteze pe sticlă pe la Capitală, numai că şi aici e un bai, şi pe acolo se cam face de fistic! Alooo, nenea primarele de M 9, fii frate, „berbat” şi invit-o pe duduie la o cafea cu … fistic şi explică-i coanei, încet, cu simţ, că e cazul să se caute prin altă formaţiune politică … .

Nea Marcele, eu, preaumilul, dacă aveam putere de decizie în PNL, îl lăsam pe Dacica să concureze în locul mătăluţă, măcar Dacica îi lua la palme dacă crîcneau! Adevărul sărac e că matale nu prea mai ai timp de judeţul ăsta, Popa a fost elegant, iar Spicu, ca întotdeauna, ştie ce face … .

Pe la Căminul pentru vîrstnici, zice Curtea de Conturi, scenariile sunt de Dosarele „csî”, toţi „ştie” ce „face” ceilalţi, dar în final, nimeni nu ştie nimic! Parcă văd că în viitorul apropiat, pe la şase dimineaţa, tot flăcăii de la Timişoara vă „descurcă”! La „ Protecţia copilului”, ca peste tot, s-a tăiat în carne vie, nu alta ! Au fost reevaluaţi cei doi directori adjuncţi , gata, ţapii ispăşitori există, daţi în ei ca surdul în tobă, că mai sus puritatea directorului e de nezdruncinat! Pentru schimbarea directorului instituţiei ne vedem în 2046, atunci cînd la putere va fi UDMR-ul cu Partida Rromilor, aripa purie, iar Banatul va fi o parte a lui Attila cel Mare! Mă întreb uneori cît sînge în instalaţie trebuie să nu ai ca să nu poţi realiza nimic … .

În organigrama Primăriei Reşiţa se anunţă un cutremur, pentru unii mai mare, pentru unii mai mic, normal, în funcţie de culoarea politica. Una peste alta, eu chiar credeam că Primăria noastră poate rivaliza cu New Yorkul în privinţa numărului de angajaţi, ştiut fiind faptul că prin unele birouri se freacă menta în ritm de samba, asta deşi unii din posesorii de salarii de la primărie, au mîna mică şi obosesc repede … .

Primarul Bozoviciului, Stoicu, face un lucru lăudabil, începe demersurile pentru declararea Bozoviciului comună turistică, Cascada Bigăr şi morile de apă din zonă nu trebuie să cadă în uitare, nu e drept pentru almăjeni.

Primarul Aninei, Romînu, se chinuie şi el să facă din Anina un obiectiv turistic, fapt pentru care vrea în oraş un muzeu al Mineritului, un lucru la fel de bun. Domnule primar, în împrejurimile Aninei se afla Mărghitaşul, Buhuiul, încercaţi şi pe acolo să revitalizaţi turismul … .

În Reşiţa au venit americanii. Să vedem dacă pleacă tot aşa cum au venit. Dacă vă aduceţi aminte, acum ceva ani au mai venit americanii de la Noble Ventures, la CSR. Ei nu au plecat aşa cum au venit, au plecat mai bogaţi! Iar pe noi ne-au lăsat la fel …

Vă pup brusc!

 

Adi NICA

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei