OFICIAL! Taxatorii dispar de pe autobuzele din Reșița! Din septembrie, biletele vor fi cumpărate de la chioșcuri!

modelmic

 

Transportul în comun din Reșița este în plin proces de modernizare și schimbare. În așteptarea tramvaiului și a autobuzelor electrice promise de primarul Ioan Popa, conducerea Transport Urban Reșița aduce o serie de schimbări în mijloacele de transport în comun care circulă în prezent pe străzile municipiului de pe Bârzava: dispar taxatorii și apar biletele electronice. Modificarea anunțată deja de câteva luni bune, a fost amânată din motive ce țin de achiziționarea tuturor echipamentelor necesare în acest scop.

Reșițenii, obișnuiți de ani de zile cu taxatorii prezenți în autobuze, vor trebui să își achiziționeze, începând din luna septembrie, bilete sau abonamente de la diverse chioșcuri sau buticuri, amplasate în aproprierea stațiilor. Pentru început, vor fi puse în vânzare doar noile bilete de hârtie, urmând ca până la finalul anului să fie introduse și cartelele electronice.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157672296990378″]

 

Am făcut un program de parteneriat cu o sumedenie de chioșcuri, alimentări, buticuri și tot ce există prin orașul Reșița. Cred că sunt 20 și ceva de puncte pe care o să le afișăm și o să le facem publice în timp util, inclusiv în presă. Începem cu biletele. Vrei să îți cumperi un bilet, nu mai vine taxatoarea în autobuz, tu îți vei cumpăra bilete de la chioșc, urci, bagi biletul în fantă și îți pune pe el data, ora și traseul”, a precizat astăzi managerul TUR, Gelu Ardeleanu, cel care începând de mâine va ocupa funcția de director tehnic.

Citește și Votat în unanimitate! Dănuț Jurubescu, noul șef al transportului urban din Reșița!

La sediul Transport Urban Reșița a fost deja montat sistemul care monitorizează întreaga activitate a societății, cu monitoare care arată în timp real toată mișcarea autobuzelor aflate în trafic, poziția acestora, viteza cu care se deplasează. De asemenea, se poate vedea ce se întâmplă în autobuze, dar și în imediata vecinătate a acestora, cu ajutorul camerelor de filmat instalate în mijloacele de transport în comun. În prezent, se mai lucrează la aplicația care va permite călătorilor să își verifice contul, inclusiv de pe telefoane, să vadă, de exemplu, câte călătorii sau bani mai au pe card. Acestea vor intra în circulație undeva până la finalul anului, urmând ca reprezentanții TUR să facă publice în timp util toate detaliile legate de achiziționarea și încărcarea acestora.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157698571057081″]

 

Karina TINCUL

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Eu

  Să sperăm că tot așa va dispărea și gelu ardelean din peisaj. 8 luni au fost mult prea multe pentru haosul creat la transportul local. S a văzut ce a ieșit. Hoție, alcoolism, dezastru. Oricum pe parte tehnică ești varză. Nulitate. Dute de unde ai venit

 2. zero

  Nomal să fie concediaţi taxatorii. Oamenii pot muri şi de foame, mai ales când tăiţei “cad” din studii de fezabilitate, “achiziţii” de echipamente, camere de filmat, aplicaţii… Şi nu cumva să fie o marfă românească.
  Vorba lui Caragiale: trădare să fie dacă o cer interesele (tăiţeii) partidului

 3. Cat

  Habar n-aveti ce inseamna modernizare!

  @Eu: Cred ca tu esti de fapt un taxator care ai fost obisnuit sa bagi in buzunar din banii calatorilor si acum esti nemultumit ca o sa dispari
  @zero: Numele tau spune totul.

  Uitati-va la cum a crescut transportul public in Resita in ultimul timp si dupa aceea comentati pe net.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei