Oficial: Andrei Plujar, numit subprefect al județului. Cristian Gâfu, reconfirmat prefect

gafu

Este oficial! A fost numită și renumită în funcție conducere Prefecturii Caraș-Severin. Astfel, liberalul Cristian Gâfu a fost reconfirmat prefect al județului, în timp ce liderul USR Caraș-Severin, Andrei Plujar ocupă de acum scaunul de subprefect în cadrul Instituției Prefectului din Județul Caraș-Severin.

Astăzi, 04.03.2021, conform Hotărârii de Guvern nr. 180/03.03.2021, avocatul Cristian Gâfu a depus, în  sistem de videoconferinţă, jurământul de învestire în funcţia de prefect.

„Vreau să mulţumesc Guvernului pentru încrederea acordată prin re-numirea mea în funcţia de prefect al judeţului, consider că  este o recunoaştere a muncii depuse în timpul primului meu mandat de prefect şi bineînţeles că această numire mă obligă să muncesc mai mult şi mai bine pentru  a răsplăti această încredere pe  care Guvernul mi-a acordat-o. Am traversat un an dificil, am avut de gestionat o situaţie cu care nu ne-am confruntat până acum, dar, cu sprijinul întregului  colectiv al Instituţiei Prefectului, consider că am reuşit să ne achităm de obligaţiile care ne-au revenit”, a declarat prefectul Cristian Gâfu.

În urma Hotărârii de Guvern nr. 121/03.03.2021, Ioan-Anton Paulescu  a fost  eliberat din funcţia de subprefect al judeţului, funcţie în care, prin Hotărârea de Guvern nr. 226/03.03.2021, a fost numit Andrei George Plujar. Hotărârile sus-menţionate au fost semnate de primul ministru al României, Florin-Vasile Câţu şi contrasemnate de ministrul afacerilor interne, Lucian Nicolae Bode.

Andrei Plujar a ținut să mulțumească colegilor din alianța USR PLUS pentru susținere și a făcut publice câteva din prioritățile administrative pe care le are în vedere din noua poziție.

Această numire este o mare responsabilitate și îmi voi dedica toată priceperea, competențele și întreaga energie pentru a-mi îndeplini atribuțiile în fața cetățenilor.

Vreau să le mulțumesc colegilor mei din alianța USR PLUS pentru susținere și pentru încrederea acordată.

Printre prioritățile mele se află transparența, corectitudinea și digitalizarea administrației și a instituțiilor din subordine. În activitatea mea voi pune accent pe aplicarea programului de guvernare la nivelul județului Caraș-Severin, o prioritate pentru reformele începute fiind profesionalizarea și depolitizarea administrației publice. De asemenea îmi doresc o cooperare foarte bună cu toate organele administrației publice locale, indiferent de culoarea politică, pentru că interesul cetățeanului este cel care trebuie sa primeze.

Voi fi la dispoziția cetățenilor din județul Caraș-Severin și îmi doresc să avem un dialog permanent”, a declarat noul subprefect al județului, Andrei Plujar.

156519905_292310345575873_6696167969240111911_o

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. 6 case

    Slabi amândoi. Nu putem avea pretenții de la această echipă guvernamentală de la nivel local.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei