Ocolul Silvic Nera și un pădurar, amendați de Garda Forestieră!

padure

Timp de o săptămână, reprezentanții Gărzii Forestiere Timișoara au efectuat verificări cu privire la modul de respectare al regimului silvic la Ocolul Silvic Nera din cadrul Direcției Silvice Caraș-Severin.

Conform informațiilor oferite de Garda Forestieră, în urma verificărilor efectuate în parchetele exploatate de către un agent economic s-a constatat nerespectarea prevederilor legale și anume s-au executat fără autorizație doua trasee de scos-apropiat material lemnos, fapt pentru care s-au aplicat 4 sancțiuni contravenționale însumând o valoare de 10000 lei.

Totodată a fost sancționat pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu conform fișei postului, pădurarul titular de canton, cât și Ocol Silvic Nera pentru neîntreținerea drumurilor forestiere, valoarea sancțiunilor fiind de 4000 lei.

Controalele vor continua în perioada următoare, atât la Ocolul Silvic Nera cât și la operatorul economic.

179680326_348364456819368_4686220910951829335_n

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Gheorghe din Oravita

    Stiti ce inseamna o asa amenda? Pentru unii o masina de lemne. Codrean sarac vei vedea numai daca este bolnav.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei