„O Românie în agonie, cu Năsui la Economie“ – deputat Marius Damian

 

damian

Deputatul de Caraș-Severin, Marius Damian, alături de colegii din PSD, continuă să critice activitatea dezastruoasă a unor miniștrii din actualul cabinet Florin Cîțu. Marius Damian a remis presei o informare referitoare la o interpelare adresată ministrului Economiei, Claudiu Năsui, în care se precizează:

După ce moţiunea depusă de PSD, „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie“, împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, a fost respinsă de către senatorii coaliţiei de guvernare, am depus o întrebare la Ministerul Economiei, în care l-am întrebat pe ministrul Năsui ce se întâmplă cu sprijinul financiar de 500 milioane lei promis celor din HoReCa. Când vor primi banii promiși și de ce au fost alocați în bugetul pe 2021 doar 200 de milioane de lei din cei 500 milioane promiși anul trecut.

După o serie de măsuri care au destabilizat economia națională și producția românească, în doar 70 de zile de când Claudiu Năsui este ministru, acesta a reușit o performanță nemaiîntâlnită: companiile românești pierd pe zi 100 de milioane de euro! L-am mai întrebat pe ministrul Năsui și de ce a blocat investițiile și când are de gând să deblocheze programele mult așteptate de antreprenorii români: Programul Start-Up Nation (restanțele au ajuns la 900 milioane de lei, iar din buget lipsește un sfert de miliard de lei din suma necesară susținerii acestui program), Programul Start- Tech-Innovation, Schema de promovare a exporturilor românești, Schema 3 Granturi pentru Investiții.

De asemenea, aștept răspuns și la problematica turismului românesc, pe care efectiv l-a pus pe butuci odată cu eliminarea voucherelor de vacanță. Cu asemenea performanțe care efectiv distrug economia românească, m-aș fi așteptat ca ministrul Năsui să demisioneze, din bun simț. Din păcate, Ministerul Economiei rămâne în continuare sub conducerea dezastruoasă a lui Claudiu Năsui, precizează deputatul PSD de Caraș-Severin, Marius Damian.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei