O căsuță de poveste își caută proprietar

modelmic

Așezată  la poalele Munților Dognecei, acolo unde izvorăște Apa Dacilor și unde izvoarele au gust de aur și argint, Ocna de Fier este o comună verde, înconjurată de păduri și lacuri de o frumusețe aparte, cu oameni gospodari și liniștiți, unde vacanțele și timpul liber îți încarcă de energie trupul și sufletul. Așezată la 4 case de  Muzeul de Mineralogie Constantin Gruescu, pe Strada Vale nr.100.

poza1

Căsuța noastră de vacanță își așteaptă liniștită, un nou proprietar care dorește să se bucure de liniște și răcoare pe timp de vară și de căldură și tradiție pe timp de iarnă. Căsuța de vacanță, se compune practic din două corpuri;

 

image003image004

 

 

CORPUL 1 a fost reconstruit  în totalitate, în vara anului 2008, cu materiale de cea mai bună calitate, cu sistem de termoizolație și geamuri termopan fumurii, interioare refăctue cu rigips aeroventilate și acoperiș din tablă Lindab.

image006

Cele trei camere (două dormitoare și un living) sunt folosite doar de câteva ori de familia noastră și arată impecabil putând fi locuite imediat.

image007image008

image009image010

image011image012

image013image014

 

Tot în același corp, mai avem și o baie, dotată cu boiler electric de 100l, suficiet pentru o familie cu 6 membri.

Surpriza acstei băi o constituie apa, care are o concentratie consistentă de sulf simțindu-te acasa la tine ca la Herculane.Izvorul cu apă sulfuroasă provine dintr-un izvor de suprafață, din prima fântâna,dar,există posibilitatea de a nu folosi această apă dacă nu este neapărat nevoie, putând trece pe fantana 2 cu apă normală.

image015image016

Trecem la nivelul superior (mansarda) care este un open-space finisat  și pregătit pentru a fi folosit întru-totul…este foarte bine izolată și antifonată, dotată cu doua ferestre VELUX, prin care poți admira noaptea miliardele de stele. Dimineața puteți auzi concertul miilor de păsarele din crâng și puteți mirosi mireasma de rouă cazută peste pădure.

image017image018

CURTEA…  a fost recent pavată  (2018) tot atunci făcându-se și fântana a doua  și dispune de un platou generos cu o umbră înmiresmată cu aroma de strugri negri foarte dulci, mai ales atunci când sunt ușor stafidiți de primul îngheț. În curte vă puteți delecta cu programele de la TV cu un tv existent special pentru așa ceva.

image019image020

image021image022

 

CORPUL 2. a fost construit în același an cu corpul 1 cu același tip de materiale.

image023image024

A fost săpat în stâncă. Este construit pe baza unui generos zid de sprijin având în dotare o bucătărie utilată cu absolut tot ce are nevoie o bucătăreasă.

image025image026

Imediat lângă bucătărie avem și o pivniță săpată în același deal placată cu piatră  funcționând ca un frigider natural.

image027image028

Livingul este imens, o adevărată sală de conferințe, având ca piesa forte un șemineu ca la bunica acasă…o placere iarna să îl privești în timp ce afară ninge și totul în jur este de un alb imaculat, savurând cu placere un pahar de vin fiert cu scorțisoară.

image029image030

DEALUL

Ieșind afară din bucătarie,avem o nouă buctărie,  de vară pentru vremurile când căldura verii ne toropește și avem nevoie de răcoarea pădurii, unde, tot ca în povești puteți face cunoștință cu prietenii pădurii (căprioare, veverițe etc)

image031

 

Mergând pe scările spre pădure veți avea ca surpriză un platou, o poieniță, unde puteți admira o parte din panorama Ocnei de Fier, iar mai departe, pădure cât vezi cu ochii .

image032image033

image034

Pentru o viitoare afacere puteți să faceți trei bungalouri pe acea platformă, practic acest proiect ar putea fi o afacere de succes în domeniul turismului!

Deci beneficiați de absolut tot …parcare (2 locuri personale), curent 220v, apă și canalizare, încălzire centrală cu centrală cu gazeificare pe lemne internet și wi-fi.

Această căsuță este destinația perfectă pentru oamenii care iubesc natura și liniștea. Poate fi și afacerea care ar putea fi una de succes pentru potențialul proprietar.

Drumul spre Ocna, este complect refăcut iar toate vacanțele dumneavoastră acolo, vor fi unele dintre cele mai reușite !

Pentru contact, vă stau la dispoziție la telefon 0746 465 504

 

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei