O casă din Bucova a ars ca o torță! Incendiul a fost stins după patru ore!

foc

Un incendiu de proporții a izbucnit aseară la o casă din Bucova, echipajele de pompieri reușind după patru ore să stingă flăcările.

În urma apelului la 112 primit în jurul orelor 19:40, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș s-au deplasat de urgență cu 2 echipaje și doua autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru a acționa la lichidarea unui incendiu care a cuprins acoperișul unei case din localitatea cărășeană.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Caraș-Severin, Adrian Manofu, la fața locului s-au deplasat și echipaje din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Oțelu Roșu și Băuțar, un echipaj ENEL și unul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

 

fc

După aproape 4 ore de luptă cu focul, în jurul orelor 23:40, pompierii militari au reușit să lichideze incendiul în totalitate. A fost afectată o suprafață de aproximativ 600 mp din casă, a ars acoperișul casei, centrala termică a casei, iar camerele imobilului au fost și ele afectate de incendiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin, Adrian Manofu.

 

Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, cauza probabilă a izbucnirii lui fiind burlanul de fum de la centrala termică de încălzire a casei, care era deteriorat.

foc3

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei