Nu va mai fi saună în autobuzele din Reșița! Problema climei va fi remediată, promite conducerea TUR!

modelmic

Odată cu venirea primăverii și creșterea temperaturilor din termometre au apărut și primele probleme pentru societatea Transport Urban Reșița: reșițeni nemulțumiți de faptul că climele din autobuze nu funcționează. Conducerea TUR promite însă că problema va fi rezolvată în cel mai scurt timp posibil.

În ultimele săptămâni tot mai mulți reșițeni s-au plâns de căldura ridicată din mijlocele de transport în comun din Reșița. Pasagerii cereau lămuriri de la conducerea societății, care îi asigura în urmă cu câteva luni, în momentul în care au fost achiziționate din Olanda autobuzele care circulă în prezent pe străzile municipiului, că nu vor mai exista problemele de pe vremea societății Roatir. Și dacă pe perioada iernii totul a fost perfect în ceea ce privește asigurarea căldurii, nu același lucru s-a întâmplat în momentul în care termometrele au început să arate peste 25 de grade celsius.

Invitat la Reper 24, administratorul TUR, Gelu Ardeleanu, a admis că există o problemă, dar a dat asigurări reșițenilor că s-au găsit deja soluții și că situația va fi remediată.

Eu sunt omul care circulă cu autobuzele. Și acum la emisiune am venit cu un autobuz articulat. Din punctul meu de vedere nu pot să spun că erau niște condiții inumane în el, nu era o căldură extraordinară. Climele funcționează, să ne înțelegem, dar se pare că ele sunt pentru o zonă de nord a Europei și asta este, la noi este puțin mai cald. Chiar avem soluții să remediem acest minim disconfort  care s-a creat în perioada aceasta. O să îl remediem”, a declarat Gelu Ardeleanu.

Puteți urmări aici întreaga emisiune cu managerul TUR, Gelu Ardeleanu:

 Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. GEORGE

  Adica Volvo a facut autobuze pentru zone de nord, de sud , de est si de vest.
  Te anunt , domnule ca si in Suedia sunt 30 de grade.
  ,,acest minim discomfort,, ; nu erau conditii inhumane,, – sunteti din alt film
  Apropo- platesti bilet ?

 2. Gabi

  Individul asta de toata jena are impresia ca suntem redusi mintal. Esti penibil, domnule. Esti demn de mila. Vezi ca aceste autobuze vechi de 10 ani si considerate depasite in Vestul Europei au nevoie de o revizie la sistemul de climatizare – refacere nivel de freon si curatare sistem de asigurare a climei.
  Termina cu declaratiile acestea penibile.

 3. zero

  “Climele funcționează…se pare că ele sunt pentru o zonă de nord a Europei”.
  Aceasta înseamnă că şi sistemele de răcire ale motoarelor (radiatoare, ventilatoare, etc.) sunt (sub)dimensionate tot pentru o zonă de nord a Europei, deci să ne aşteptăm la gripări de motoare şi la incendii prin lunile iunie-iulie când pot fi şi peste 40*C la umbră. Fain :)

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei