Noul an vine cu o ofertă de doar 25 de locuri de muncă prin AJOFM Caraș-Severin

a

În prima săptămână după sărbătorile de iarnă, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraș-Severin are disponibile doar 25 de locuri de muncă vacante. Acestea sunt în Bocșa, Oravița, Oțelu Roși și în municipiul Reșița.

Pentru Bocșa sunt disponibile 11, dintre care 10 pentru vânzător ambulant de produse nealimentare și unul de operator introducere, validare și prelucrare date. În Oravița se caută 3 vânzători, iar în Oțelu Roșu un agent de securitate.

Cele mai multe locuri de muncă – 10,  sunt în Reșița, în meseriile: actor, agent de securitate, agent de vânzări, contabil-șef, muncitor costumier, referent, reprezentant tehnic, secretar literar, șef serviciu și vânzător.

Situația detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro  la secțiunea dedicata AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de muncă.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei