Noapte „fierbinte“ pentru militarii ISU Semenic Caraș-Severin

isu

Dacă te întrebi ce legătură există între orașul Moldova Nouă din Clisura Dunării și comuna Marga, la o primă vedere răspunsul este simplu: niciuna. Atâta doar că privind activitatea militarilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin, descoperim că incendiile sunt un numitor comun între cele două localități.

2

Azi-noapte, în jurul orei 01:30, pompierii militari au fost anunțați cu privire la un posibil incendiu produs la un apartament situat la etajul al treilea dintr-un bloc de locuințe din orașul Moldova Nouă – a precizat căpitan Anca Balint, purtător de cuvânt al ISU Semenic. Alarma a fost dată de o vecină care a văzut fum ieșind pe sub ușa de la intrare. Din fericire, a fost vorba despre o oală uitată pe aragaz, fiind înregistrate doar degajări de fum. Proprietarului i-au fost acordate îngrijiri medicale, la fața locului, de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, fără a fi nevoie sa fie transportat la spital.

3
Trei ore mai târziu, la 4 și 20 de minute, este anunțat prin 112, un incendiu la o casă în localitatea  Marga. Au fost alertate Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Marga și Otelu Roșu, iar de la Detașamentul de Pompieri Caransebeș au fost deplasate două autospeciale pentru stins incendii cu 10 subofițeri. Din păcate, focul a fost observat târziu. Astfel, în momentul ajungerii echipajelor de pompierii focul era generalizat, iar locuința nu a putut fi salvată, fiind distrusă în totalitate.

Cauzele incendiului de la Marga sunt în curs de cercetare, a mai precizat Anca Balint.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei