A „nins” de Crăciun cu amenzi și permise suspendate, în Caraș-Severin

p

Polițiștii cărășeni s-au aflat la datorie în perioada Crăciunului asigurând liniștea și ordinea publică pe raza județului și aplicând sancțiuni pe bandă rulantă. Peste 350 de polițiști cărășeni au acționat în zilele de sărbătoare  și au intervenit la 124 de sesizări ale cetățenilor.

Nu au lipsit contravențiile și nici neregulile în trafic. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru, la aproape 76.600 de lei s-au ridicat sancțiunile contravenționale aplicate de polițiști, cam 220 la număr. De asemenea, au fost confiscate bunuri, constând în produse alimentare și material lemnos.

Pentru abaterile la regimul circulației pe drumurile publice polițiștii rutieri au  aplicat 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 57.000 de lei. Au fost reținute în vederea suspendării 14 permise de conducere, 2 pentru conducere sub influența alcoolului, 3 pentru viteză excesivă, iar restul pentru alte abateri, și au retrase 2 certificate de înmatriculare. Au fost sesizate 34 de infracțiuni, dintre care 5 la regimul circulației rutiere”, a declarat purtătorul de cuvânt  al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei