Nicoleta Marcu îi succede lui Tudor Deaconu la conducerea CCD Caraș-Severin!

modelmic

Casa Corpului Didactic Caraș-Severin are din acest an un nou director. După ce instituția a fost condusă timp de peste 16 ani de profesorul Tudor Deaconu, locul acestuia va fi luat în perioada următoare de Nicoleta Marcu. Aceasta a reușit să câștige concursul organizat de Ministerul Educației, după mai mulți ani în care funcția a fost ocupată prin detașare în interesul învățământului. 

A fost un concurs organizat la nivel național, destul de dificil, cu subiecte din managementul educației și legislația școlară. Mă bucur de rezultatul obținut și probabil că în perioada următoare, după ce voi ocupa postul de director al CCD mă voi concentra pe punerea în practică a ofertei manageriale cu care m-am prezentat la concurs”, a declarat pentru Reper 24, proaspătul director al CCD Caraș-Severin, Nicoleta Marcu.

La rândul său inspectorul școlar general Nicolae Grindeanu a precizat pentru Reper 24 că este mulțumit de faptul că Nicolata Marcu a reușit să câștige concursul pentru ocuparea postului de director. „Ne bucurăm că avem un director stabil la CCD, un om deosebit cu rezultate foarte bune, care a aduce un reviriment în activitatea instituției”, a declarat pentru Reper 24, inspectorul școlar general.

Nicoleta Marcu, în prezent inspector dezvoltarea resursei umane în cadrul ISJ Caraș-Severin, va ocupa postul de director după ce va fi emis un ordin al Ministerului Educației, acest lucru urmând să se întâmple după ce vor fi organizate concursurile pentru toți directorii CCD din țară.

Tudor Deaconu, cel care a condus de atâția ani CCD Caraș-Severin că practic mulți au ajuns să îl confunde cu instituția, a ales să nu participe la acest concurs, motivul fiind acela că a împlinit anul acesta vârsta standard de pensionare. „Nimeni nu este de înlocuit, iar schimbarea este o lege a firii. Odată și odată trebuia să mă retrag și eu. Cred că și dacă mai aveam dreptul să particip la concurs nu aș fi făcut-o. Să mai vină și alte persoane la conducerea CCD. Se simte nevoia de suflu nou”, declara pentru Reper 24, Tudor Deaconu, în momentul în care s-a anuțat organizarea concursului. Deaconu va continua să ocupe postul de profesor de matematică la Liceul de Artă Sabin Păuța din Reșița, conform legii el având dreptul să își prelungească cu trei ani activitatea de cadru didactic.

Sursa foto: Facebook

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Stoica Dorina

    D-na Marcu Nicoleta este omul potrivit la locul potrivit.Nici ca se putea o alegere mai buna!Este o adevarata luptatoare,o ambitioasa ,creativa,o buna profesionista, dar si un om cu suflet mare.Felicitari! CCD Caras-Severin a castigat un director de nota 10.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei