Nicolae Ciobanu își dă demisia! De la 1 februarie nu mai avem prefect!

 modelmic+editorial-Recovered

După ce a fost ridicat ieri de DIICOT chiar din biroul său, într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul atinge 25.000.000 de lei, prefectul Ciobanu își anunță astăzi demisia.

 

Astfel, începând cu data de 01.02.2016, din respect faţă de Instituţia Prefectului, după cum își motivează decizia, Nicolae Ciobanu va demisiona.

Acesta i-a solicitat ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă, aprobarea demisiei din funcţia de înalt funcţionar public şi prefect al judeţului Caraş-Severin, ca urmare a faptului că nu doreşte ca prin poziţia şi funcţia ocupată să se interpreteze că poate fi influenţată ancheta penală desfăşurată de către DIICOT.

Ciobanu a fost audiat ieri câteva ore bune ca urmare a unor fapte de natură penală ce s-au comis în cadrul unei societăţi comerciale la care a îndeplinit funcţia de administrator pe o perioadă de 7 luni, în perioada 2011-2012.

„Doresc ca Instituţia Prefectului să îşi păstreze în continuare reputaţia de garant al respectării legii şi Constituţiei României. Am convingerea că am reuşit să schimb puţin din mentalitatea reprezentanţilor primăriilor din judeţ, cât şi a unor angajaţi din instituţie, în sensul asigurării îndeplinirii atribuţiilor de serviciu, cu respectarea legalităţii”, explică Nicolae Ciobanu.

 

Alexandra JURCA

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. Calniceanu de pe fagarasului

    Auzi ce tupeu are! Crede ca a schimbat “ceva” din mentalitatea primariilor. Cum mai securistule, aratandu-le ce magarii ai facut? RUSINEEE!!!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei