Moldova Nouă a fost martorul aterizării “comandoului galbejit” – afirmă primarul Adrian Torma

a
„După încercarea eșuată de “asasinat politic” prin care au încercat eliminarea mea din competiția electorală, Moldova Nouă a fost sâmbătă martorul aterizării “comandoului gălbejit” în frunte cu Marcel Vel(e)a, Rareș Bogdan, Romeo Dunca și domnul Chisăliță, cel care în 2016 spunea ca votează din inimă Adi Torma. În afară de Rareș Bogdan care acum a aflat că Moldova Nouă nu este în Republica Moldova, aproape de Chișinău, ci în Banat, toți ceilalți au declanșat o rafală de atacuri la adresa mea, rafală copiată din filmele cu mafioți, acolo unde te liniștești doar când îți vezi adversarul “mort”!
Au promis orice este posibil, dar au coborât atât de mult nivelul discursului politic atacând familia Torma, firma familiei mele Auto Alex, credința mea în Dumnezeu și, cel mai grav, au mințit promițând ca vor schimba inclusiv “cursul Dunării”.
Camarade Marcel eu nu iți caut dronele dispărute misterios, dragă Romeo eu nu sunt pasionat de ce ai “dat” să îți cumperi un munte, domnul proaspăt pensionar Ion Chisăliță eu nu caut articole despre mafia lemnului de pe “Stop Defrișări” sau articole de pe #România Curată, eu vreau să vă trimit un mesaj simplu:
Noi, familia Torma, suntem copiii acestui oraș, îl iubim și ne iubim comunitatea, contribuim la dezvoltarea orașului de peste 25 de ani, susținem comunitatea noastră din respect pentru părinții noștri, profesorii noștri, prietenii noștri și pentru că Dumnezeu ne-a dat darul de a ne naște aici, în Boșneag, și ne îndeamnă sa credem în Moldova Noua.
Am fost aici de generații și suntem mândri ca suntem boșnegeni, suntem mândri că am construit o companie de nivel național care are sediul în Moldova Nouă, ne creștem copiii aici și tot aici ne dorim să ne odihnim când Dumnezeu va decide. Încerc să vă caut scuze, dar, de fapt, vă compătimesc pentru modul josnic în care ați folosit democrația pentru a vă elimina adversarul.
Și să nu uit, azi nu ați fost capabili să aveți 100 de scaune pentru eveniment, noroc ca Adi Torma vi le-a pus la dispoziție pentru sunt primarul tuturor și din politețe ajut toți concetățenii ….ca să știe simpatizanții PNL un mic secret … noroc cu Oli de la Liubcova și cu cei de pe comune că poate i-mi solicitați să vă trimit și simpatizanți … pe la ora 15 erați cam disperați!
Moldova Nouă, în 2020, va trebui să aleagă între un trecut sumbru, plin de oameni oculți și un tânăr antreprenor cu inimă mare, care vă cere să credeți în Moldova Nouă și vă îndeamnă la continuitate și GândirePozitivă
 
Puterea de a fi buni stă în noi“!
Dan AGACHE
Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei