Mocioalcă, marele absent al botezului de la Timișoara! În schimb, a strălucit Luminița!

Botez Ianis

Sâmbătă, la Timișoara a fost creștinat micuțul Andrei Ianis Benga, cel de-al doilea copil al antrenorului Tavi Benga și al soției sale Alina și nepotul profesorului Ioan Benga. Petrecerea care a urmat a avut loc la selectul local Venue și a fost prilejul reuniunii unei pleiade de politicieni cunoscuți și mai puțin cunoscuți din Banat, de la ex-premierul țării Sorin Grindeanu care este nepotul lui Benga, președintele CJ-ului de Caraș-Severin Silviu Hurduzeu, vicele care-i ia caimacul lui „Silvică” cu orice ocazie Ionuț Popovici, la primarul Rusu de la Ezeriș rudă cu mămica micuțului botezat, un anti-pesedist convins, primarul de Oțelu Roșu – Luca Mălăiescu, sexy-primarul Brian de Măureni, „John” Crina, viceprimarul Reșiței Gabi Duruț, Lăiță de la Marga, Stoicu de la Bozovici, Borduz Jr., Costel „Barbălată”, Vali Armașu alias „Harbuzaru”, șeful AJF-ului Vio Lolea, politicieni, șefi de instituții, oameni de fotbal și de business.

Desigur n-au lipsit nici artiștii de fală ai Banatului, Ramona, Georgiana și Petrică Vița, Alex Surdea, Duțu la vioară, Pițigoi la saxofon, Moacă la trompetă și mulți alții care au animat atmosfera. Toalete de seară mai mult sau mai puțin sofisticate, candy-bar, ospătari pentru ocazii cu pretenții, imagini proiectate într-o scenotehnică ce face diferența între această sală de evenimente Venue și alte șoproane cu pretenții de local, brâuri, șote și lăutărești/La Mulți Ani să ne trăiești!

Mocioalcă nu s-a prins în brâu cu Grindeanu și Hurduzeu…

brau Grindeanu

Marea absență a constituit-o cea a pro-românului Mocioalcă, acesta fiind invitat la paranghelie de fostul său coleg de la Comisia de Apărare, Benga, însă n-a reușit să se abată. Semn că schema Ponta îi dă bătăi de cap și în aceeași măsură ceva de lucru fostului voievod de CS, în noua postură de secretar general al PRO- România, visul urât al omologului Codrin.

În lipsa celui până nu demult nelipsit la astfel de petreceri, unde roșul predomină peisajul de pe ringul de dans, a strălucit un alt invitat care a captat privirile. Da, chiar ea, Luminița Jivan, noua șefă a PSD-ului din Caraș-Severin, a fost cea care a captat interesul celor marcați de recentele evenimente de pe scena politică „de la Caraș”. Analizată din perspective multiple „uite-o pe aia care l-a zburat pe Mocioalcă din PSD!”, „chiar servește cu furculița din farfurie?!”, „de unde și-o fi luat rochia, că nu-i stă rău?”, Luminița a strălucit prin naturalețe, fără a căuta să fie cu orice preț în centrul atenției.

Iar cei care au subestimat-o pe Luminița Jivan, mă refer la lupii bătrâni ai PSD-ului, care cred că fata de la Duleu e ușor de manevrat și păcălit, ar face bine să-și recalculeze pașii și intențiile în raport cu aceasta, pentru că sub zâmbetul binevoitor și acceptarea aparentă a fiecărui laudatio care-i invadează urechea noului șef al social-democraților cărășeni, ar putea fi omul care nu-ți va da o a doua șansă și mai mult decât atât, politicianul care își face „temele” cu multă conștiinciozitate, fără a răspunde la fiecare provocare, în timp record…

Vita Petrica

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Gore

  Un articol de laudă la adresa PSD-ului !
  Aici s-a văzut cine conduce județul: sexy-primarul, Costel „Barbălată”, Vali Armașu alias „Harbuzaru” etc.. Viitorul sună bine !

  Traiască Lumy Nitsa Mondiala !

 2. stancioni

  da filmare de pe ring dans cu partenerii de afaceri Jivan Luminita cu Vali Armasu nu pui ba Sergiule?
  dansul CAMAND-ului lui Dorin Cocos cu CJCS va urma??!
  ai grija Hurduzeule, grija mare!!!

  1. Ioan

   Sama Hurduzeule ca Armasu i sifonar!
   Uita te la Ghiorghioni!
   Ce a fost si ce a ajuns!?
   pe vremuri vioara intai a judetului, acuma doar un biet puscarias!?
   grija mare baieti!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei