Mocioalcă îl crede pe Dunca, atunci când vine vorba de dezvoltarea afacerilor personale în Caraș-Severin!

modelmic

Deputatul Ion Mocioalcă nu a dorit să răspundă la declarația lansată pe pagina de Facebook de candidatul liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, afirmând că în ceea ce privește problematica politică expusă de PNL, dorește să poarte dialog cu președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela. Cu toate acestea, Mocioalcă a acceptat să facă o excepție și să ofere o reacție în urma celor publicate de Romeo Dunca pe Facebook.

Romeo Dunca, candidatul liberalilor pentru Consiliul Județean Caraș-Severin anunța entuziasmat în urmă cu câteva ore că liderul USR Dan Barna a dat undă verde filialelor județene USR să negocieze alianțe electorale cu liberalii. Asta după ce în urmă cu aproximativ două săptămâni, Dunca anunța că și-ar dori o alianță cu cei de la USR PLUS.

Astăzi, la ora 10:00, dl Barna a dat liber participării pe liste comune a USR PLUS alături de PNL în competiția electorală din județ. Zilele lui Mocioalcă și a protejaților lor în județul Caraș-Severin sunt numărate. Dreapta va învinge și Banatul de Munte se va reforma”, este anunțul triumfător al lui Romeo Dunca.

Întrebat cum comentează spusele liberalului Dunca, deputatul Ion Mocioalcă a afirmat că este prea devreme pentru a se pronunța pe marginea subiectului, în condițiile în care încă nu a fost semnat niciun acord între PNL și USR PLUS. Mai mult decât atât, Alianța USR PLUS și-a anunțat deja candidații la Consiliul Județean Caraș-Severin și la Primăria municipiului Reșița.

„Există o întreagă nebunie, o întreagă fobie a declarațiilor, dar și a presei care ne tot pune în situația de a comenta ce a zis ală despre ce a zis ală. Este un lucru care mie îmi displace profund, dar dacă tot m-ați sunat vreau să vă spun că această alianță, ați văzut, cât de greu a funcționat la București și nici în momentul de față nu sunt sigur că totuși la București s-a ajuns la un compromis. Totodată vreau să vă spun  că tocmai ce am asistam acum câteva zile la lansarea candidaturii domnului Plujar de la USR PLUS la Consiliul Județean. Chiar și a candidatului la Primăria municipiului Reșița. Haideți să vedem. Dacă ajung ei în situația în care am ajuns noi să parafeze o astfel de alianță, sigur că noi ne vom lua măsurile necesare pentru că niciodată noi nu am scos USR-ul din calcul și că vor avea sau nu vor avea candidat la Consiliul Județean, eu nu știu câte locuri poate oferi PNL-ul în acest moment pe o listă USR-ului.

Deci în momentul de față cred că așa stau lucrurile și credeți-mă, îmi displace profund să port vorba de la un partid la altul sau să comentez declarațiile nu știu cui. Și când spun nu știu cui chiar mă refer aici la dl Dunca, care își dorește într-adevăr să își extindă afacerile bănoase și veroase pe raza județului Caraș-Severin.

Nu am văzut ca USR să fi acceptat o alianță, când voi vedea declarația dlui Plujar că au acceptat super-oferta PNL-ului, atunci mă voi pronunța”, a precizat Ion Mocioalcă.

 

Cezar DRAGOMAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. zero

    “Dreapta va învinge și Banatul de Munte se va reforma”, este anunțul triumfător al lui Romeo Dunca.

    Adică Dunca cu Tőkés vor construi biserici reformate.
    Doar astfel Banatul de Munte se va reforma :)

  2. Lacucaracea

    Mojo Jojo , nu-ți fie frică,de ceea ce meriți, de ,,puşcărică” …. fiindcă-i documentată O.C.M.P.R.din care faci parte.Inclusiv activitățile infracționale de acolo… ,,din zona stadion Gloria” şi din multe alte locații.Văd că vă plac activitățile ,,recreativ”-bănoase” ( pentru voi ) , inclusiv din zona football-ului / ,, sportului ” , iar milițienii si procurorii respectiv securiştii implicați , responsabili şi vinovați care vă protejează se prefac ,, că nu le văd” ..şi că ,, nu aud “.Capisci ?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei