Mocioalcă: Felix Borcean vrea să fie cel mai iubit dintre pământeni, dar pentru care fapte?

mocio

Protocoalele semnate marți de formațiunile de stânga din Caraș-Severin nu cuprind și municipiul Caransebeș. Vă reamintim că au fost semnate protocoale de alianță electorală pentru Consiliul Județean între PSD, PRO România, ALDE și PNȚCD, iar pentru celelalte localități va funcționa aceeași alianță tripartită, lipsită de implicarea țărăniștilor.

La Caransebeș, PSD nu are candidat, iar biroul executiv municipal al acestei formațiuni politice a decis să susțină un independent”, afirmă parlamentarul Ion Mocioalcă, secretarul general al PRO România și mâna dreaptă a liderului Victor Ponta: „Noi, PRO România nu am fost de acord. Eu nu am nimic cu Felix Borcean, cu independența lui, dar PRO România a muncit în ultimii ani, are oameni destoinici și cel mult puteam să susținem un candidat al alianței. Și pe această cale țin să anunț că Bebe Pasere este candidatul PRO România la Primăria Caransebeș“.

Iar argumentația experimentatului om politic Ion Mocioalcă, legată de non-susținerea unui candidat independent de către alianța de centru stânga, continuă: „De ce? Noi ne unim 3 – 4 partide în alianță și spunem că nu avem un candidat și susținem un independent. Dacă PSD-ul a luat această decizie, eu respect această decizie pentru că sunt aliații mei. Am văzut că în ultimul timp, deși a trecut pe la mine pe-acasă de mai multe ori și în acest mandat al său ne-am întâlnit de câteva ori, Felix Borcean e foarte deranjat de această decizie a mea. El vrea să fie «cel mai iubit dintre pământeni», dar pentru care fapte? Poate pentru «mărețele» realizări din acest mandat? Sau poate pentru că promite susținere și altor lideri politici pe lângă Silviu Hurduzeu?

Nu pot să nu mă întreb: oare ține Felix voturile ascunse în sertarele biroului său de la Primăria Caransebeș și le oferă când USR-ului, când PMP-ului și dacă mai rămâne ceva, și PSD-ului? Eu sunt printre cei care pot să spună acest lucru. Dacă alții nu pot să-l spună, eu nu am nicio problemă în a spune lucrurilor pe nume. Nu vreau ca mega alianța să susțină un independent, pentru că Felix Borcean nu este «Sorin Oprescu – candidatul din 2012»”.

Deputatul de Caraș-Severin, Ion Mocioalcă a mai precizat pentru Reper 24 că la nivelul acestei alianțe electorale nu există disensiuni la nivel local. „Am hotărât de comun acord ca în unele localități să mergem împreună, în altele separat, pentru scopul final al acestei alianțe: câștigarea Consiliului Județean Caraș-Severin și a alegerilor locale!”.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. bogdy192000@yahoo.com

    Voi ați făcut ceva în 30 de ani pentru județul ăsta mai ale Dumneavoastră si răposatul FRUNZĂ?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei