Mocioalcă despre susținerea lui Ionuț Chisăliță: „În viață trebuie să mai și ierți!”

mocio

Candidatul Alianței PSD – PRO România – ALDE la Primăria Reșița este senatorul Ionuț Chisăliță. Desigur, ne aducem aminte că relația „dulce” de altădată dintre liderul PSD care obținea cel mai bun scor ever pentru social democrații cărășeni la alegerile parlamentare din 2016, actualul secretar general al PRO România Ion Mocioalcă și mai tânărul său camarad Ionuț, s-a răcit brusc într-o zi de „națională” atunci când senatorul a decis brusc că nu mai poate merge la brațul președintelui intrat în dizgrația liderului maximo, Liviu Dragnea. Dar viața… îți oferă o rezervă considerabilă de surprize, iar Ion și Ionuț sunt din nou împreună.

Cum a trecut Ion Mocioalcă peste „trădarea” vechiului său prieten politician și de ce a continuat să creadă în calitățile lui politice, oferindu-i întreaga susținere pentru candidatura la funcția de primar al Reșiței, ei bine, asta a încercat să afle Reper 24 într-un amplu dialog cu deputatul PRO România, Ion Mocioalcă:

În viață trebuie să mai și ierți!

L-am propus și îl susțin pe Ionuț Chisăliță pentru că este un luptător. Un om puternic, capabil să treacă peste obstacole, capabil să se autodepășească. Un om care a înțeles nevoile și suferințele oamenilor, mai bine ca majoritatea dintre noi.

Nu mă îndoiesc că va ști să asculte pe fiecare reșițean în parte! Și să încerce să-i rezolve problema!

Va fi un om cu o neobosită luptă de a face bine, de a ajuta și a-i apăra pe oameni. Îl cunosc de mai bine de 20 de ani și mă leagă o prietenie strânsă cu el. Iar în 2016, împreună cu Victor Ponta, aproape ca l-am reinventat, după ce viața l-a lovit în mod nedrept! Și tocmai pentru că îl cunosc și îi cunosc valoarea, vă garantez că este nu cea mai bună alegere, ci este singura alegere pe care reșițenii o pot face pentru Primărie! Este singurul care se va ridica la lupta pentru oameni, pentru Reșița!”, și-a explicat decizia deputatul Ion Mocioalcă.

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. DuaLipa

    D-le Mocioalcă, te rog recitește: „Va fi un om cu o neobosită luptă de a face bine, de a ajuta și a-i apăra pe oameni. Îl cunosc de mai bine de 20 de ani și mă leagă o prietenie strânsă cu el. Iar în 2016, împreună cu Victor Ponta, aproape ca l-am reinventat, după ce viața l-a lovit în mod nedrept! Și tocmai pentru că îl cunosc și îi cunosc valoarea, vă garantez că este nu cea mai bună alegere, ci este singura alegere pe care reșițenii o pot face pentru Primărie! Este singurul care se va ridica la lupta pentru oameni, pentru Reșița!”
    Ca un român care știe românește, mi se face „piele găină” – ca să citez o altă personalitate a României, Andra.
    Îmi este greață de felul în care vă faceți campanie, ce să mai zic de faptul că îl promovați pe acest cercetat penal pentru funcția de primar!
    Brrrr…

  2. Pingback: Cărășenii votează Alianța #ProCarașSeverin | OFPRO România Caraș-Severin

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei