Market Gradimex, de un an la voi acasă!

modelmic


Rămânem împreună cu voi, Non-Stop!


La împlinirea vârstei de 1 an, de la lansarea proiectului „Tu Alegi, Noi Livrăm!”, tânăra manager Cristina Bahan-Feieș urează clienților săi de toate categoriile și vârstele, tot ce este mai bun și mai prosper în viață, oferindu-le primilor 10, cei mai fideli clienți care au făcut comenzi din magazinul on-line, cadouri surpriză, mulțumindu-le pentru încrederea acordată acestui proiect special și unic în orașul nostru!

image002

Managerul Market Gradimex, Cristina Bahan-Feieș ne mărturisește că:

După aproape 6 ani de experiență, în care Market Gradimex continuă de la an la an să își consolideze poziția pe piața reșițeană, ne-am gandit să venim în sprijinul reșițenilor cu un nou proiect, un magazin on-line www.marketgradimex.ro care comercializează peste 1500 de produse, cu deviza „TU ALEGI, NOI LIVRAM!”.

modelmic

Ca orice firmă care își respectă clienții avem următoarele devize:

-Spune întotdeauna DA clienților;

-Anticipează cu precizie dorințele și nevoile clienților;

-Respectă întocmai promisiunile facute;

-Oferă suport și consultanță tututor vizitatorilor săi;

-Raspunde oricărei solicitări în maxim 60 de minute.

Prioritatea Market Gradimex este aceea de a le oferi clienților produse și servicii de calitate, pentru a putea fi în continoare numărul unu.

Citește si: De la 1 Octombrie poți comanda online din magazinul alimentar Market Gradimex!

 

image003

A trecut un an frumos la Market Gradimex de când livrăm acasă la dumneavoastră. Campaniile noastre promoționale, vor continua negreșit pe toată perioada anului!

Prioritatea numărul unu a magazinului online este să mulțumească toți clienții săi oferindu-le nu doar produse de calitate, ci și servicii de cinci stele.

Este principalul jucător din mediul online, menținând totodată codul de bune practici în Reșița și local, garantând astfel clienților calitatea serviciilor oferite și consolidarea încrederii în comerțul online local și nu numai!

image004image001

Ne puteți urmări pe facebook (facebook.com/market.gradimex/), unde desfașurăm o amplă acțiune promoțională și puteți afla primii promoțiile lunii, sau la telefon 0771580053, acolo unde, între orele 10-22 (de luni până duminică), ne puteți anunța livrarea dumneavoastră.

Deci, nu uitați!

Fie că sunteți o persoană foarte ocupată, aveți probleme de locomoție sau efectiv nu vă puteți deplasa din anumite motive să vă faceți cumpărăturile, Market Gradimex face asta pentru dumneavoastră.

Sunați-ne, spuneți ce ați dori să cumparați  de la Market Gradimex, iar colegul nostru de la departamentul de livrări domiciliare va fi la dumneavoastră acasă în maxim 60 minute.

Citește si: Reșițeanca Cristiana Feieș, antreprenor pe locul 8 în Top 100 S.R.L – D România!

image004

logo


Market Gradimex, întotdeauna alături de tine, non-stop la dispoziția ta!


 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei