Senatorul Marcel Vela ne face reclamă de pe scaune înalte! „Vă îndemn să vizitați Caraș-Severinul, Elveția României”

modelmic+editorial

 

De pe fotoliul său din Parlament, Marcel Vela, fost primar al Caransebeșului și actual senator, face reclamă activă frumuseților de care județul Caraș-Severin dispune.

 

Mândru de locurile de baștină, Vela îi îndeamnă pe români, și nu numai, să viziteze cât mai repede așa numita Elveție a României care abundă în atracții inedite și peisaje spectaculoase.

„În plin sezon estival și la începutul unei noi vacanțe, mă bucur să văd tot mai multe articole și materiale pe blogurile de călătorii sau la știrile de la posturile naționale despre Cheile Nerei din Caraș-Severin.

În Banatul de Munte se mai găsesc și alte comori unice, așa cum sunt Cascada Bigăr, Tunelul Dragostei, Morile pe apă în Almăj, Stânca Baba Caia din Dunăre, peștera lui Zamolxe pe Vârful Gugu, Muntele Țarcu, grote cu ape termale la Băile Herculane, Muntele Semenic, Poiana Mărului, Pietrele lui Scorilo pe Muntele Mic, Peștera Comarnic, Icoana Piatra Scrisă la Armeniș, zimbri liberi în natură, cât și multe alte destinații minunate.

Sper ca și în acest an să se îndrepte cât mai mulți turiști din țară și din întreaga lume către județul nostru, pentru că, dincolo de politici și politicieni, dincolo de vreme și vremuri, județul Caraș-Severin a fost și va rămâne un colț de Rai binecuvântat de Dumnezeu.

Vă îndemn, așadar, să vizitați Caraș-Severinul, un fel de Elveție a României așa cum mi-am numit eu proiectul electoral de acum un an”, explică Marcel Vela.

 

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. zero

    “…face reclamă activă frumuseților de care județul Caraș-Severin dispune”.

    Nu, nu. Isi face reclama activa doar lui insusi. Adica se baga in seama.

  2. Rusmir Ionel

    Eu care nu am vizitat Elvetia precizez : In anul 2015 am fost vizitat – aici in Romania – de un var fost arhitect la Primaria Timisoara , plecat cu familia dupa 1990 in state , prin loteria vizelor.In fiecare an isi scoate in lume mamele pentru o excursie in cinci ( inclusiv fica, atunci studenta) . Plecand di n Baile Herculane , am vizitat Osova si ajungand in apropiere de CAPUL LUI DECEBAL , mama arhitectului spunea : CRISTI PE AICI ESTE MAI FRUMOS DECAT PE UNDE NE-AI DUS ANUL TRCUT .( inreband s-a precizat , in anul in cauza s-a vizitat Elvetia) . Distinsul , mai sus ,,,elvetian” daca si-ar repara imobilul de familie din BAI (BH) si centrul vechi al Herculanelui ar arata cata mai bine .Piata Hercules – 1811.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei