Maraton de vaccinare la Reșița! În perioada 21-23 mai!  

maraton

La Reșița va avea loc la finalul acestei săptămâni un maraton al vaccinării. Organizatori sunt: Primăria Municipiului Reșița, în parteneriat cu Prefectura Caraș-Severin și Direcția de Sănătate Publică a județului.

„Maratonul Vaccinării – REȘIȚA PUNE UMĂRUL!” va avea loc în perioada 21-23 mai, la centrul de vaccinare de la Școala Gimnazială „Mihai Peia” (școala nr. 6), situată pe str. Gratz, nr. 10. Serul utilizat va fi Pfizer-BioNTech.

Centrul de vaccinare va fi deschis non-stop, pe parcursul celor de trei zile, începând de vineri, 21 mai, ora 08:00, până duminică, 23 mai, ora 20:00.

Se vor putea vaccina fără programare, doar cu buletinul, locuitorii din Reșița, dar și cei din alte localități, cu vârsta de peste 16 ani. Persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani și doresc să se vaccineze trebuie să fie însoțite de un părinte sau tutorele legal.

Participă și tu la Maratonul Vaccinării! Doar împreună putem face încă un pas către revenirea la normalitate! Împreună pentru Reșița!”, este mesajul transmis de organizatori.

da59b401-4e53-4fbe-b946-4a224ec0b14d

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei