Mai multe străzi din Reșița și Oravița nu vor avea apă la robinete

apa

Aquacaraș anunță noi întreruperi de apă în municipiul Reșița, dar și în Oravița.

În Reșița nu vor avea apă la robinete din această seară, de la ora 22:00 până joi dimineață, la ora 05:00, locuitorii de Calea Timișoarei și de pe străzile Mozart, Verdi, Ion Vidu, Iosif Velceanu, Speranței, Mănăstirii, Bârzăviței, Nicolae Marcu, Nicolae Adam și Alexandru Pop. Motivul: eliminarea unei avarii apărute pe Calea Timișoarei.

Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraș SA. Ne cerem scuze consumatorilor noștri, afectați de această oprire. Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizării apei, utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la telefon 0255/215643 sau 0766341274”, transmit reprezentanții Aquacaraș.

În Oravița, se va lucra la montarea de branșamente pe strada Simion Mangiuca. Drept urmare, furnizarea apei potabile va fi întreruptă astăzi, între orele 10:00 și 19:00 pe străzile Simion Mangiuca, Mihail Kogălniceanu, 1 Decembrie, George Coșbuc, Prieteniei, Damaschin Bojincă, Victoriei, Mihai Novac, Mihai Eminescu și Emanoil Gojdu.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menționată. Dacă situația persistă vă rugăm să contactați SC Aquacaraș SA  – Dispecerat Central  la numărul de telefon 0255-215643 sau 0766341274. Mulțumim cetățenilor pentru înțelegere”, se arată în comunicatul transmis de Aquacaraș.

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei