Mai aveți o șansă să ajungeți la „Târgul de nunți” organizat la Rogge Ballroom din Reșița, astăzi, până la ora 18:00!

Targ de Nunti Rogge Ballrom

Târgul de nunți organizat de Val Media se află în plină desfășurare în cocheta sală de evenimente Rogge Ballroom, iar cei interesați  de ofertele propuse, mai pot ajunge aici în această duminică, până la ora 18:00.

18 noiembrie este ultima zi în care puteți beneficia de un discount de 15% pentru pachetele oferite de Rogge Ballroom, la evenimentele care au loc duminica.

Târgul de nunți, așa cum a declarat și Valentina Chivu, principal organizator al evenimentului, este locul ideal unde poți să găsești, laolaltă, furnizorii de servicii care oferă rochii de mirese, foto-video,dj, prajituri, flori, bar mobil, porumbei, oglinda foto-magică, decorațiuni, artificii, schele de lumini, formații de muzică ușoara, formații de muzică populară, baloane, fructe sculptate, fântână de ciocolată.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157702246852451″]

Iar dacă ieri după-amiază, pe scena amplasată de profesioniștii de la Digital Media Sound în sala Rogge Ballroom, au evoluat  membrii trupei Stage 5, astăzi este rândul folclorului să fie la putere, iar pentru cei care își doresc ca în cea mai frumoasă zi din viața lor, aceea în care își unesc destinele, să beneficieze de acordurile folclorului bănățean,  atunci pentru ei va cânta live Maria Didraga și formația ei.

Cofetaria KI, prezenta la Târgul de Nunți de la Reșița
Cofetaria KI din Reșița, prezenta la Târgul de Nunți

Nu uitați că intrarea la Târgul de Nunți din Reșița este liberă!

Ofertele barurilor mobile, la mare căutare!
Ofertele barurilor mobile, la mare căutare!

Sergiu TABAN


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la redactie@reper24.ro, pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei