Lucrările sunt în grafic! Centrul civic va fi inaugurat printr-un concert programat în 12 septembrie!

dale

Lucrările de refacere a centrului civic din Reșița sunt în grafic, dă asigurări primarul Popa. Totodată, edilul a precizat că nici criza Covid-19 și nici ploile nenumărate care au pus stăpânire pe județ în ultima perioadă nu au afectat într-un mod îngrijorător termenele în care ar trebui să se încadreze desfășurarea lucrărilor. Constructorul se pare că este pozitiv vis-a vis de finalizarea lucrărilor până la data la care Primăria ar fi programat concertul de inaugurare a centrului civic, primul concert susținut la Reșița de la declanșarea pandemiei.

Am vorbit chiar săptămâna trecută cu constructorul pentru că intenționăm să facem o acțiune de inaugurare a centrului civic, dorim să organizăm un concert, în limita locurilor permise de regulile sanitare, și discuția era dacă să îl facem în 19 septembrie și în 12 septembrie pentru că unul dintre artiștii pe care vrem să îi aducem nu poate veni în 19, doar în 12, am întrebat dacă crede constructorul că în 12 septembrie suntem gata și ne-a confirmat că fără doar și poate în 12 septembrie putem să mizăm pe realizarea unui concert în centrul civic, deci suntem în grafic!”, afirmă primarul Ioan Popa.

Situația generată de Covid și de condițiile meteorologice nefavorabile a permis prelungirea cu încă o lună a contractului de execuție. Cu toate acestea, constructorul ar fi confirmat că centrul civic va fi refăcut la timp pentru concert.

Proiectul de modernizare al centrului civic din Reșița are o valoare de șase milioane de euro, iar lucrările demarate la începutul anului presupun, pe lângă schimbarea dalelor și modernizarea sistemului de iluminat public, refacerea alveolelor de bănci și amenajarea unor spații pentru tineri, dar și pentru vârstnici, cu mese de șah și table.

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei