Luca Mălăiescu: Ceea ce se întâmplă acum în România, ar fi trebuit să se întâmple în urmă cu 20 de ani!

modelmic

Ceea ce se întâmplă acum în România, ar fi trebuit să se întâmple în urmă cu 20 de ani, este de părere primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, făcând referire la procesul de reformă din țara noastră, în special la reforma în domeniul juridic. 

”Odată și odată trebuie să tragem linie și să spunem adevărul. Să spunem până aici. Dacă nu se întâmpla acest lucru cu certitudine România nu mai putea ieși niciodată din morcila în care a intrat. Pentru că noi am intrat într-o mocirlă cu toate partidele care au fost, eu chiar dacă sunt membru PSD, tot timpul am fost mai rebel și am spus lucrurilor pe nume și o spun cu toată responsabilitatea nici PSD-ul nu a făcut ce trebuia la vremea respectivă”, a declarat pentru Reper 24, Luca Mălăiescu.

Conform edilului, procesul de tranziție în România a fost dificil, având în vedere că avem o democrație foarte tânără, dar cei care au condus România au beneficiat de circumstanțe atenuante doar pentru aproximativ 5 ani de zile după Revoluție. ”Din 1995 trebuia să ne trezim și trebuia să se întâmple ceea ce se întâmplă astăzi. Pentru că în cinci ani trebuia să ne dezmeticim. Dacă se întâmpla în 1995 ceea ce se întâmplă astăzi, România era mult mult mai departe și nivelul de trai al cetățenilor ar fi fost mult mai bun”, a mai adăugat edilul.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei