Locurile de muncă vacante din Caraș-Severin pot fi numărate pe degete! Vezi de joburi sunt la dispoziția șomerilor!

modelmic

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a centralizat la finalul săptămânii trecute peste 15.000 de locuri de muncă vacante la nivel național. Din acestea, doar 26 sunt însă puse la dispoziția șomerilor din Caraș-Severin, ceea ce plasează județul din nou la coada clasamentului privind oferta de locuri de muncă.

Cele mai multe joburi sunt oferite în București, Prahova, Arad și Timiș, în timp ce în județele Suceava, Caraș-Severin și Bacău situația nu este deloc încurajatoare.

Conform datelor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraș-Severin, cele 26 de locuri de muncă sunt oferite în Reșița (21), Caransebeș (2) și Moldova Nouă (3).

 

Agenție locală Meserie Nr locde muncă
REȘIȚA asfaltator 1
asistent personal al persoanei cu handicap grav 1
bucătar 2
casier 4
femeie de serviciu 1
lucrător comercial 1
peisagist-floricultor 1
primitor-distribuitor materiale și scule 1
reprezentant comercial 1
șef formație 1
șofer autocamion/mașină de mare tonaj 1
vânzător 6
TOTAL REȘIȚA 21
CARANSEBEȘ șef manevră 1
șef stație căi ferate 1
TOTAL CARANSEBEȘ 2
MOLDOVA NOUĂ macaragiu 1
muncitor necalificat la ambalarea produselor sub formă de praf și granule 1
șef district căi ferate, poduri, drumuri 1
TOTAL MOLDOVA NOUĂ 3
TOTAL JUDEȚ 26

 

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (1.056), lucrător comercial (891), vânzător (732), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (708), muncitor necalificat în industria confecţiilor (673), manipulant mărfuri (528), montator subansamble (463), ucenic (458), şofer autocamion/ maşină de tonaj mecanic (438), confecţioner-asamblor articole din textile (426).

foto: ziarulincomod.ro

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Stefan Nicolescu

    Locuri de munca – NU, investitii-NU, planuri de dezvoltare-NU, infrastructura-NU, turismul distrus, judetul din zona de sud-vest a tarii cu salariu cel mai mic (1877 lei), astea sunt nerealizarile conducerilor CJ-CS si a unei bune parti din primarii municipilor, oraselor si comunelor, de-a lungul timpului si pana in prezent. Si cat la conducerea CJ-CS vor mai fi relicve ale fostelor conduceri, judetul Caras-Severin nu are nici un viitor. Caras-Severin-ul trebuie obligatoriu sa acceseze bani, “fara numar”, din toate programele existente si fonduri europene care sa fie investiti in infrastructura rutiera, feroviara si fluviala, in turism pentru crearea de locuri de munca bine platite.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei