Locuri de muncă vacante la nivelul județului Caraș-Severin

a

Potrivit datelor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin sunt disponibile 24 locuri de muncă, 22 dintre acestea la Reșița și 2 la Caransebeș.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite în meseriile:  lucrător comercial, dulgher, zidar, ifronist, agent pază, lăcătuș, electronist, secretar literar, actor, muncitor costumier și  referent. Pentru persoanele fără calificare sunt oferite locuri de muncă de  agent de curățenie, manipulant și muncitor necalificat, iar pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite locuri de muncă de contabil șef, șef serviciu, inginer chimist, proiectant inginer, economist și manager departament.

Oferta locurilor de muncă vacante la nivel național este actualizată zilnic pe site-ul www.anofm.ro  și poate fi accesată în secțiunea Persoane fizice/Locuri de Muncă Vacante, a informat Carla Goagă, purtător de cuvânt al agenției cărășene.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei