În lacrimi! Antonia Șandru, frumusețea care l-a băgat în bucluc pe Stepanescu!

Antonia Sandru

Pentru prima oară în procesul în care fostul edil al Reșiței, Mihai Stepanescu, este acuzat pentru săvârșirea unor acte de corupție, presa a putut lua contact vizual cu cea care a fost, se pare, cheia dosarului: Antonia Șandru. De această dată în postura de inculpat în același dosar în care se regăsesc primarul Stepanescu și cu Stelian Tăune,  fosta Miss Arad a fost vădit emoționată atunci când instanța i-a permis să vorbească în apărarea propriei persoane.

Femeia fatală, aflată în premieră într-un dosar care a făcut vâlvă și a fost excesiv mediatizat ca urmare a faptului că principalul suspect este nimeni altul decât Mihai Stepanescu, fostul număr 1 al administrației din Reșița, nu a putut rosti niciun cuvânt la bară, judecătorul permițându-i să se retragă pe băncuța din sala de judecată după ce aceasta a izbucnit în lacrimi. De cealaltă parte, Stepanescu a cerut cu o voce stinsă clemență, vorbind cu regret despre dezamăgirea pe care a produs-o celor apropiați și oamenilor care și-au pus încrederea în el dar și despre prima sa apariție în fața instanței într-un caz de corupție. Avocatul său a încercat să-i sensibilizeze pe justițiari, vorbind despre trauma trăită de clientul său care își vede acum năruită viața, Stepanescu pierzându-și recent tatăl, despre care nu puține persoane afirmă că ar fi murit de „inimă rea“, mâhnit de toate cele petrecute în legătură cu fiul său în ultima perioadă. Se știe că Mihai a fost întotdeauna  mândria familiei Stepanescu. Din noiembrie, viața omului Mihai Stepanescu a căpătat accentele unei veritabile drame, ale cărei proporții le vom afla în săptămânile ce vor urma.

Revenind la Antonia, „la femme fatale“ are 32 de ani, fiind o tânără a cărei frumusețe e de la prima vedere răpitoare.  De profesie designer de spații interioare, relația Antoniei Șandru cu  primarul ales în 2008 și 2012 de reșițeni, a culminat cu un dosar instrumentat cu grijă de procurorul Lucian Dolcu de la Direcția Națională Anticorupție, în urma căruia declinul  lui Stepanescu din viața și administrația publică au fost inevitabile. Totuși în dosar, ca de altfel și la proces, s-a vorbit despre relația pe care Șandru a avut-o cu familia Stepanescu, în speță cu soția fostului primar, Sorina Stepanescu, angajată fiind  de aceasta să stabilească detalii estetice pentru vila din Timișoara.

Luând act de prezența și frumusețea  Antoniei Șandru,  înțelegi, fără de alte elemente ajutătoare, cum un bărbat poate cădea  fără nicio șansă victimă unei asemenea făpturi. Instinctul primar și chimia dintre două persoane poate conduce adeseori spre o relație frumoasă iar uneori spre una periculoasă; această ultimă situație nu a reușit să o adulmece Mihai Stepanescu, în fapt un tip inteligent și vigilent, despre acțiunile căruia procurorul Dolcu a relatat ca având „un caracter conspirativ“,  fiul de fală al Ruscăi teregovene care, cel mai probabil, ar da orice să nu o fi cunoscut niciodată pe frumoasa arădeancă.

Sentința Tribunalului Caraș-Severin în dosarul în care sunt incriminați Stepanescu, Tăune și Șandru va fi dispusă săptămâna viitoare, procurorul DNA cerând o pedeapsă fermă și exemplară în cazul fostului primar al Reșiței și dispunerea unor decizii mai blânde în cazul celorlalți doi inculpați care și-au oferit întregul sprijin anchetatorilor DNA, în perioada întocmirii dosarului de urmărire penală.

Sandru Antonia iesire Tribunal

Sergiu TABAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

15 Comentarii

 1. Rus Claudiua

  De unde ati scos aceste minciuni, concurati la sectiunea SF ? Sa va fie rusine, nimic din ceea ce ati scris nu este adevarat, daca ati fi avut decenta sa ascultati rechizitoriu, ati fi inteles despre ce este vorba, dar ati preferat sa va jucati pe telefon !!!sper sa aveti suficienti bani pentru proces !

 2. Jeni

  Este incredibil cum dezinformati opinia publica! Nascociti povesti si agenti sub acoperire! In realitate, studiati dosarul si veti vedea cine este denuntatorul si mai invatati meserie !

 3. Rus Claudiua

  @Ciupacabra Din articol reiese ca ea este vinovata ca primarul a luat mita ! Sau ne-am pierdut discernamantul ? Ce intelegeti d-voastra din afirmatiile -,,frumusețea care l-a băgat în bucluc pe Stepanescu“ sau ,, înțelegi, fără de alte elemente ajutătoare, cum un bărbat poate cădea fără nicio șansă victimă unei asemenea făpturi“ sau „la femme fatale“, etc ?

 4. Ciupacabra

  Doamna scumpa, s-a vorbit mult prin urbea noastră de Antonia dar nu știam cum arata. Acum știm, e o fata frumoasa, distinsa si nici o tuta nu pare, dar cineva se ambalează mai mult decat e cazul. O fi presiunea atmosferică de vina? Oricum, va spun din experiența personală, ca nu dupa un articol bun sau mai prost se vor decide in instanța lucrurile

 5. Lili Pop

  Mi-ar placea sa stiu,cam la cat se ridica valoarea materiala a articolului,care pare mai degraba /comandat-recomandat/,acestui jurnalist lipsit total de profesionalism si timp necesar parcurgerii rechizitoriului.Nejustificabile sunt aluziile si murdariile aruncate in spatele acestei femei frumoase!

 6. palos

  Celor care il apara pe Sterpelescu.
  De ce nu faceti cheta sa-i platiti masinile scumpe, vila din TM,alte, altele.
  Voi chiar nu realizati cata paguba a facut acest om acestui oras.
  Si-a platit angajatii de pe banii pensionarilor cu salarii inzecite pentru a incalca legile si a participa la mascarade de alungare a functionarilor care au incercat sa se opuna acestui individ. Si-a permis pe banii resitenilor sa-si realizeze o patima personala, facand un ansamblu de dansuri, angajand dansatorii la primarie ca persoane fizice autorizate, mergand in turnee pe pani grei.Ca exemplu doar o deplasare in Macedonia a costat primaria jumatate de miliard. Ce sa mai zic de plecarile in Franta, Italia, Serbia, etc.
  Ce sa mai vb de lucrarile de la Zoo, ciordelile facute prin Serviciul de Intretinere condus de fostul sau sofer,ciordelile de la piata, ciordelile de la firmele de casa de proiectare si studii de fezabilitate, ciordelile de la lucrari, sunt sute de aspecte. Sa fie super multumit sa-si ia doar anii de puscarie pentru ce l-au prins, ca daca il cauta mai atent, il aresteaza pe viata.
  Toate astea vin in contextul in care NU A FACUT NIMIC PENTRU ORAS.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei