La Moldova Nouă, primarul în funcție, Adi Torma a votat cu inima

aa

Localitatea Moldova Nouă a fost cea mai mediatizată în această campanie electorală, ca urmare a scoaterii temporare din cursa electorală a echipei PRO Caraș-Severin și a candidatului pentru funcția de primar, Adrian Torma. După aproape două săptămâni de tergiversări, procese, amânări, decizii contradictorii, sesizări și reclamații, aceștia au obținut aprobarea să intre în cursa electorală. După participarea la vot de astăzi, edilul în funcție și candidat pentru un nou mandat a declarat:

Astăzi am votat cu inima. Aceste 30 de zile de campanie le-am trăit intens, am trăit cele mai complexe zile din viața mea de om politic, zile în care am simțit tot «întunericul» clasei politice post decembriste.

În aceste momente revăd bătălia biblica între David și Goliat, iar inima îmi spune că astăzi binele va învinge.

Vă îndemn să mergeți la vot cu determinare, gândire pozitivă și curaj! În mâinile dumneavoastră stă soarta orașului nostru!

Puterea de a da continuitate stă în noi“.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei