Ionuț Chisăliță acuză actuala administrație liberală: „Printre blocurile reșițenilor nu a trecut nimeni de 4 ani de zile!”

chisalita

Candidatul susținut de alianța PSD – Pro România – ALDE pentru Primăria Reșița, Ionuț Chisăliță, a prezentat în cadrul unei conferințe de presă o parte a programului lansat în această campanie și pe care cei din alianță l-au denumit „Parteneriatul cu și pentru reșițeni”.

Ionuț Chisăliță susține că actuala administrație liberală nu este atentă la nevoile reale ale reșițenilor, preocupările administrației locale fiind unele de interes liberal și nu îndreptate către cetățeni.

Am constatat în această campanie, pe care noi o ducem printre oameni, că problemele reale ale Reșiței și ale reșițenilor sunt altele decât cele pe care ni le-a prezentat actuala administrație reșițeană liberală. Din păcate am constatat că cei patru ani de mandat PNL au însemnat doar o distanțare față de cetățeni și doar priorități pe care le-au avut ei și nu reșițenii. Acest lucru s-a văzut inclusiv la „celebrul concert” care a fost pentru deschiderea centrului, la care încă se lucrează, și la care s-a participat doar pe bază de invitație și doar invitații lor. Am primit telefoane de la cetățeni, care au reclamat faptul că nu au putut să participe la acest concert. Mie mi se pare normal ca la inaugurarea unui centru să participe toți, pentru că nu este centrul PNL, este centrul reșițenilor”, spune Ionuț Chisăliță.

Candidatul pentru Primăria Reșița a subliniat că face campanie printre oameni și astfel a aflat că locuitorii sunt nemulțumiți de taxele și impozitele foarte mari pe care sunt obligați să le plătească.

De aceea noi în acest parteneriat, izvorât din nevoile și din dorințele oamenilor din municipiul Reșița, am propus reducerea acestor impozite și taxe cu 25%”, a mai spus candidatul stângii.

Una dintre prioritățile administrației Chisăliță, în cazul în care cetățenii vor acorda votul lor candidatului propus de alianța PSD – Pro România – ALDE, va fi contactul direct cu cetățenii și nevoile lor.

Ne-am dus printre blocuri, în cartierele municipiului, unde am constatat, din ceea ce ne-au zis oamenii, că actuala administrație reșițeană nu a călcat patru ani de zile. Unul dintre lucrurile pe care noi ni le-am propus pentru a veni în întâmpinarea reșițenilor și pentru a apropia administrația reșițeană de cetățean este, atunci când vom ajunge la „guvernarea locală”, consultarea pe cartiere a cetățenilor o dată la 6 luni și nu este un lucru pe care l-am inventat noi, el se face și în alte orașe și se face cu succes, pentru că așa aflăm de fapt care sunt prioritățile cetățenilor, nu care sunt prioritățile noastre ca administrație fără să ne intereseze ce spun cetățenii”, afirmă Ionuț Chisăliță.

Asigurarea pazei în școli, finanțată din bugetul primăriei este o altă prioritate punctată de  candidatul la Primăria Reșița, pentru că, spune Ionuț Chisăliță „nu este firesc ca părinții să plătească ei niște bani pentru un lucru pe care administrația ar trebui să-l facă ea. Și pentru că este tot pe partea de educație, în acest parteneriat am propus și crearea unui sistem public accesibil de after-school, foarte important pentru cei care au copii, lucrează și nu au unde să-și lase acești copii până în ora 16:00”, a precizat candidatul alianței PSD – Pro România – ALDE pentru Primăria Reșița, Ionuț Chisăliță.

Lorena POENARU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

9 Comentarii

 1. CB

  In afara de vorbe…povesti ..si frustrari expuse prin articole comandate…altceva mai stii?? Sincer …penibil! La revedere….pe niciodata!! Sper sa vi se dea cu voturile in cap si sa nu mai aud nicodata de PSD si de gargara voastra expusa la nesfarsit!!! Ps : fapte…nu vorbe!! ( si din ce am vazut de aprox 30 ani…voi nu ati facut nimic ..NICIODATA!)
  PS2: nu fac parte din niciun partid…asa ca sa nu va aud!

 2. vasile

  Bla bla bla mintea stralucita a lui Chisalita ne va da pe spate. Cata minte trebuie sa ai ca sa votezi un expirat politic ?!…

 3. Gigi Against

  Mai nea Ionut, las – o jos , ca macane !
  Socialistii si – au dat nota pentru resiteni in guvernarile de “NIMIC”…
  Nu simpatizez cu niciun partid politic, dar parca in ultimii patru ani lucrurile au inceput sa se miste in Resita…poate trebuiau alte prioritati, alte proiecte…dar s – a facut CEVA! Si asta conteaza…

 4. 333

  Dar tu Trompetă psd (chiselita) numai dacă ajungi primar vei merge printre blocurile din Reșița? Cât ai fost senator sau deputat( ce ai fi fost) de câte ori ai fost printre blocuri sa vezi cam ce ar trebui făcut!!! Și să fi luat și cealaltă Trompetă cu tine adică pe sabo!!!

 5. 333

  Și apropos! Trompeto (chiselita) de când esti mare senator sau deputat de câte ori ai venit sa stai de vorba cu studenții de la Reșița? Sau ei sunt prea nesemnificativi și învață la o universitate prea mica pt nivelul tău de pregătire!!! Mie mi-ar fi rușine în locul tău!!!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei