Ion Chisăliță: „Voi fi primarul tuturor. Trebuie să readucem Moldova Nouă acolo unde îi este locul”

 modelmic

Voi fi primarul tuturor”, dă asigurări liberalul Ion Chisăliță, imediat după câștigarea unui nou mandat la cârma orașului Moldova Nouă. Chisăliță, care a mai fost edil al orașului din Clisura Dunării în perioada 2008-2012, a adresat un mesaj de mulțumire celor care i-au acordat încrederea și au votat duminică „pentru dezvoltarea orașului”. Conform rezultatelor neoficiale, liberalul s-a impus în fața reprezentantului Partidului Verde, Eugen Băleanu, cu peste 68% din voturile cetățenilor care au trecut ieri pe la urne.

Vă mulţumesc pentru încrederea acordată şi vă asigur că nu veţi fi dezamăgiţi. Ne aşteaptă aproape patru ani în care, împreună, trebuie să readucem Moldova Nouă acolo unde îi este locul. Nu va fi deloc uşor, dar cu ajutorul vostru, al tuturor, am încredere că vom izbândi. Așa cum am mai spus, voi fi primarul tuturor, astfel că vreau să le mulţumesc şi celor care indiferent de simpatiile lor politice au votat astăzi pentru dezvoltarea oraşului.

Vreau să mulţumesc echipei Partidului Naţional Liberal, dar şi colegilor din Uniunea Sârbilor, USR Moldova Nouă şi PER pentru sprijinul acordat”, este mesajul transmis de noul primar al orașului Moldova Nouă.

La rândul său, senatorul Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, s-a arătat mulțumit de rezultatul votului din Clisură.

Sunt atât de fericit pentru că a învins Dreptatea. Dreptatea, cea care este lumina fiecărui om trist care are speranță și crede în Dumnezeu! Domnule primar, vă felicit din inimă”, preciza Marcel Vela aseară, după aflarea primelor rezultate.

Citește și Candidatul liberal Ion Chisăliță câștigă la scor primăria din Moldova Nouă

 

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Constantinescu Elisabeta

    Îl felicit pe d-nul Chisăliță pentru alegerea sa în funcția de primar. Mă bucur din tot sufletul pentru fericirea d-lui Marcel Vela că i-au fost răsplătite eforturile, că a ajuns din nou la inimile oamenilor și i-a făcut să înțeleagă ce este bine pentru comunitatea orașului Moldova Nouă.

  2. Cetățeanul Trollmentat

    După ultima frază m-au podit lacrimile! Dreptatea care era scufundată în Dunăre (de vreo 2000 de ani de la Traian și Decebal) a ieșit ieri la suprafață. Îmi iau un Ciucaș la 2 litri și mă pun la un film indian, viața e așa de frumoasă!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei